Celebrity News

Danas svi navijamo za Novaka Đokovića u finalu Vimbldona, ali evo zašto je u njegovom domu slavlje počelo već juče

Pored nove titule kojoj se danas nada, Novak već beleži radosne trenutke na privatnom planu.

Danas svi navijamo za Novaka Đokovića u finalu Vimbldona, ali evo zašto je u njegovom domu slavlje počelo već juče

Danas je veliki dan u karijeri Novaka Đokovića (34) koji od 15 časova igra svoje trideseto Gren Slem finale na centralnom terenu Vimbldona. Dok brojimo sitno do početka tog meča u kojem će mu protivnik biti Mateo Beretini iz Italije, valjalo bi konstatovati da bez obzira na rezultat Novak već ima lepe razloge da ovog vikenda bude u slavljeničkom raspoloženju. Naime, juče je proslavio sedmu godišnjicu braka sa suprugom Jelenom (35) i tim povodom joj je javno uputio emotivnu čestitku.

- Srećna nam godišnjica braka jubičak. Hvala ti na ogromnoj ljubavi i podršci koju pružaš našoj porodici. Pre sedam godina na Svetom Stefanu, sa malim Stefanom u stomaku, započeli smo naše porodično putovanje koje nema kraja. Volim te – napisao je Novak u svojoj poruci i pokazao svoju nežniju stranu, a mi možemo dodati da ne postoji veliki broj sportista koji jednako emotivno i rečito umeju da javno iskažu svoju ljubav prema supruzi.

Pročitajte: Posle ovoga vaš doručak neće izgledati isto: Evo bez čega Novak Đoković ne započinje svoj dan

Twitter

 

Venčanje kojeg se danas sa zadovoljstvom sećaju održano je desetog jula na crnogorskom ostrvu Sveti Stefan. Održano je najpre građansko venčanje, da bi dva dana kasnije, na Petrovdan, takođe na istom ostrvu, bila upriličena i crkvena ceremonija u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana. Jelena je krajem prošle godine čak i ponovo posetila to ostrvo zajedno sa naslednicima Stefanom (6) i Tarom (3) jer je želela da im pokaže samo mesto nastajanja ove srećne porodice.

- E pa dečice, ovo je to mesto gde su se mama i tata venčali dok je Stefan bio u stomaku. A ostrvo se zove Sveti Stefan – napisala je tada Jelena.

 

 

Sada je povodom godišnjice i sama podelila mnogobrojne čestitke koje su joj pristigle od Novakovih fanova i dragih prijatelja, a verovatno je samo ona svesna koliko je u tom braku morala, baš kao što je Novak to sam naveo u svojoj poruci, da porodicu drži na svojim plećima. Ovo je možda i sportski najzahtevnija godina za Novaka do sada, jer zahteva ogroman napor osvojiti tolike gren slemove , što podrazumeva i višak provedenih dana i sati na terenu, a tek je na pola sezone. Zato je i sama Jelena na društvenoj mreži „Tviter“ juče istakla da najpre Noleta, ali i čitavu njenu porodicu, čeka veoma naporno leto zbog tesnijeg rasporeda nego što je on navikao.

- Biće ovo brutalno leto sa Olimpijskim igrama. Ne znam kako mu uspeva da sve to podnese. Voli sport toliko da je svaki momenat na terenu bonus – istakla je Jelena, koja je svakako najponosnija na svog supruga.

Komentari (0)

Loading