Celebrity News

Vojin Ćetković snimio vrele kadrove sa venčanom kumom: Komentari scena koje pomeraju sve granice ostavljaju bez teksta (FOTO)

Kuma Vojina Ćetkovića poznata je glumica koju svi znate

Vojin Ćetković snimio vrele kadrove sa venčanom kumom: Komentari scena koje pomeraju sve granice ostavljaju bez teksta (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Kuma Vojina Ćetkovića tumači značajnu ulogu u projektu u kome on ima glavnu ulogu.

Reč je o seriji "Kalkanski krugovi" koja je na opštu radost publike dočekala i treću sezonu.

Pročitajte: Prvo je Sloboda bila sa njenim dečkom, a sada je Milena Vasić s Vojinom... Sve potvrđeno na Instagramu (FOTO)

U prve dve etape projekta između Vojinovog lika i lika njegove venčane kume nagoveštale su se simpatije, budila prošlost i dečačke emocije, a sada je konačno sve kulminiralo i došlo do onoga što smo svi najmanje očekivali - intimnih scena između kumova.

Kuma Vojina Ćetkovića, dramska umetnica Nataša Ninković, tumači Veru, ljubav iz mladosti Dejana, lika koji igra Vojin, te je bilo logično da dođe do prisnosti pred kamerama, ipak niko se nije nadao baš ovakvim vrelim scenama.

Ata Images/Antonio Ahel

 

To je, inače, prvi put tokom dugogodišnje karijere poznatih klasića da dobiju ponudu da odigraju ovako nešto.

Verovalo se da će oni ponudu odbiti, ali u dogovoru sa rediteljem Milanom Karadžićem pristupili su poslu vrlo profesionalno.

- Vojin i Nataša su pre snimanja pročitali scenario i znali su da će snimiti intimne scene. Nisu se bunili i prihvatili su to bez pogovora.

- Scenaristi su čak bili spremni da na njihov zahtev izbace scene seksa, međutim, kako se glumci nisu pobunili, sve je ostalo po planu - rekao je izvor za Informer. 

Pročitajte: Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prvi put u javnosti bez roditelja - Sve oči uprte u njih, a o vaspitanju se naširoko priča (FOTO)

- Došli su na set raspoloženi i nasmejani, spremni za rad. Slušali su sve što im je reditelj govorio i rekli da su spremni za snimanje.

Instagram

 

Nataša i Vojin su, inače, dvostruki kumovi.

Zajedno sa Nikolom Đuričkom ona je kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović, dok je posle Ćetković krstio Natašine sinove Luku i Matiju.

 

Komentari (0)

Loading