Celebrity News

Sara Jo nam je objasnila kako je došlo do toga da nastupa sa Jelenom Karleušom (FOTO)

Rame uz rame upravo s njom.

Sara Jo nam je objasnila kako je došlo do toga da nastupa sa Jelenom Karleušom (FOTO)

Alex Dmitrović

Završno veče "Music Week festivala" obeležio je iznenadni spoj dva poznata imena naše muzičke scene - Jelene Karleuše i Sare Jo (27). Čuvena JK ponovo je publiku oborila s nogu fantastičnim nastupom, scenografijom i kostimima, ali i neočekivanim izborom gošće iznenađenja. Na pesmi "Slatka mala" na sceni joj se pridružila pop zvezda Sara Jo, kada su izvele nastup o kome ne prestaje da se priča.

Screenshot

 

Dok su Jelena i Sara izvodile pesmu publika je bila u transu, pa je ovacijama ispratila svaki novi stih čuvenog hita. Karleuša je Saru najavila kao "moja drugarica Sara Jo", dok joj se mlađa koleginica obratila rečima "One & only Jelena".

- Pop kulturu čine neočekivane stvari i spojevi, a poenta iste je da se ljudi zabave. Verujem da smo im sinoć priredili šou koji nisu očekivali! Bez preteranog razmišljanja sam prihvatila Jelenin poziv, hvala joj na tome - izjavila je Sara Jo.

Alex Dmitrović

 

Nakon zajedničkog nastupa, Sara je izvela svoje dve pesme "Bez Sna" i "Mili, mili", uz koreografiju koja je bila deo originalnog perfomansa za nastup na Svetskom prajdu u Kopenhagenu, gde je Sara nastupala kao jedini izvođač sa ovih prostora ikada.

Pročitajte: Sara Jo nastupa na World Prajdu u Kopenhagenu! Veliki korak za našu zemlju i LGBTI+ zajednicu u regionu

Alex Dmitrović

 

Sara Jo je zablistala u originalnom kostimu Nine Mandić, a mogli su se čuti komentari da kostim i njen senzualni izgled nesumnjivo asociraju na "ženu mačku" iz istoimenog filma.

Komentari (0)

Loading