Celebrity News

"I MI IMAMO SVOJE PROBLEME I SLABOSTI": Glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić iskreno o odgovornosti koju nose pred mladima (VIDEO)

Aleksandar Radojičić i Viktor Savić trpe određene pritiske u javnosti.

"I MI IMAMO SVOJE PROBLEME I SLABOSTI": Glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić iskreno o odgovornosti koju nose pred mladima (VIDEO)

Beograd je nedavno postao bogatiji za još jedan sportski teren koji će sigurno poslužiti kao polazna tačka nekih budućih šampiona, a glumci Aleksandar Radojičić (33) i Viktor Savić (38) sigurno znaju koliko su odskočne daske u životu važne. I sami su svojevremeno krčili svoje puteve da bi danas bili među najuspešnijima u svojoj profesiji, pa je bilo simbolično što su upravo oni pred novim pokolenjima promovisali novi teren u novobeogradskom Bloku 70, napravljen sa specijalnom podlogom od dvadeset hiljada recikliranih patika. Tim povodom odigrali su i posebnu košarkašku utakmicu a mi smo ovom događaju prisustvovali kako bismo poznate glumce pitali šta ih posebno inspiriše u kontaktu s novim naraštajima, od kojih neki možda postanu sportisti, ali neki možda i glumci.

- Danas, u eri interneta, decu sve ređe viđamo na igralištima, a sve češće sa telefonima u rukama. Ovo je naš načina da ih malo motivišemo da izađu na teren - rekao nam je Radojičić, a Savić smatra da je vrlo obavezujuće što deca slušaju njihove poruke.

- Nije to uvek prijatna pozicija, i mi imamo svoje probleme i slabosti, ali opet, pokušavamo da sve one kojima smo možda uzor usmerimo na pravu stranu - poručio nam je glumac, a šta je Viktor rekao o svojim godinama, a šta Aleksandar o ćerki Aji saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading