Celebrity News

Šta je Aleksandra Jeftanović javno zamerila mužu i sa kim ga je ZAMENILA (FOTO)

Muž Aleksandre Jeftanović, Aleksandar Švraka požrtvovan je otac i brižan partner što je voditeljka sama priznala u par javnih izlaganja. U njemu je, kako je svojevremeno rekla, pronašla sve ono što u prethodnim izabranicima nije, a čak je izjavila da ga nije upoznala najverovatnije se ne bi ostvarila u ulozi majke.

Šta je Aleksandra Jeftanović javno zamerila mužu i sa kim ga je ZAMENILA (FOTO)

Andreja Damnjanović

Aleksandra i Aleksandar imaju dvoje dece, sina Aleksu i ćerku Anu, kojima su potpuno posvećeni, te za društveni život nemaju baš mnogo vremena, a nije ni da im nedostaje, bar tako kaže voditeljka. Tvrdi da pored obaveza oko mališana i uzbudljivog rada na televiziji ne pati za noćnim izlascima, ipak nedavno je učinila ustupak. Jeftanovićeva se, naime, pojavila na jednom javnom događaju, a budući da su joj društvo pravile pevačica Ana Stanić i olimpijska prvakinja u tekvondou Milica Mandić simpatičan party upriličen povodom promocije beauty brenda pretvorio se u u pravi, mali ženski provod. 

Pročitajte: Deceniju kasnije zaljubljeni kao prvog dana: Aleksandru Jeftanović i njenog supruga ovakve niste videli (FOTO)

 

 

Tri, javnosti dobro poznate, dame uživale su do sitnih sati, a u nadi da će suprug doći po nju Aleksandra se posle dužeg vremena vrlo opustila. Nažalost, iz nepoznatih razloga Švraka nije uspeo da stigne na vreme i voditeljku spokojnu doveze kući, što mu je ona zamerila u duhovitom postu koji je podelila sa pratiocima na "instagramu".

- Sve svoje socijalne potencijale iskoristim u emisiji i uglavnom me dešavanja i veliki broj ljudi čine socijalno anksioznom. Ali večeras sam se super provela. Ana Stanić i ja se dugo nismo videle, posebno u izlasku, a sa nama je bila i Milica Mandić. I toliko je divna i normalna da mi je mali post da je nahvalim lepo. Na kraju me je čak dovezla i do stana. Naravoučenije -  Veće su šanse da me olimpijska šampionka odveze kući, nego da moj muž dođe na vreme - napisala je ona.   

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading