Celebrity News

KONAČNO OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto se Duško Tošić i Jelena Karleuša ovoliko dugo ne prate na Instagramu

Autor: | 22/10/2021

Jelena Karleuša i Duško Tošić već dugo gaje turbulentan odnos na društvenim mrežama.

KONAČNO OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto se Duško Tošić i Jelena Karleuša ovoliko dugo ne prate na Instagramu

Uprkos svim novinskim pisanjima i navodnim aferama još uvek ništa nije uspelo da naruši brak između pevačice Jelene Karleuše (43) i fudbalera Duška Tošića (36), odnos koji odoleva i koji se ispostavio duži od mnogih drugih naizgled skladnijih. Međutim, da na njihovoj relaciji ima turbulencija odavno ne kriju ni oni sami, a kako god da to izgleda između njih privatno, na društvenim mrežama ne haju za suptilnost. Godinama unazad par se prati i "otpraćuje", "lajkuju" se pa se uklanjaju, pa se ponovo mire. Gotovo svake godine od nekoliko prethodnih makar jednom imali su epizodu nepraćenja na društvenoj mreži "Instagram", pa možda zato ova najnovija nikoga nije ni naročito iznenadila.

 

 

Naime, bračni par poslednjih meseci ponovo je u minus fazi na javnim platformama, pa se ne prate što mnoge odmah asocira na najnoviji raskol u braku i potencijalan potres. Međutim, istina je daleko benignija. Kako smo saznali, u odnosu između Jelene i Duška sve je u najboljem redu ali ima taj jedan segment oko nikako ne mogu da se slože, pa je ponekad najbolje složiti se - da se ne slažete. Reč je upravo o nadaleko poznatoj prirodi objava koje Jelena kači na svoj profil a koje neretko podrazumevaju i nešto slobodnija izdanja, poput njene savršeno oblikovane zadnjice.

 

 

Tošić je, naime, dokazani tradicionalista koji ne voli što njegova supruga takav i slične sadržaje deli sa milionima fanova, dok ona to smatra isključivo umetničkim, modnim, uostalom, slobodnim stavom. Stoga je par napravio jednostavan dogovor - "radi šta ti je volja, ali meni je lakše da to ne gledam". Što manje zna, manje će se nervirati, a poznato je i da Duško svoju ženu podržava u njenim karijernim potezima čak i kada ih ne razume.

Pročitajte: Svetski mediji ponovo bruje o Jeleni Karleuši! Evo koja svetska zvezda je sada iskopirala njen outfit! (FOTO)

 

 

Ako će nesloga na "Instagramu" omogućiti onu u kući, onda su svi na dobitku. Koliko god da je i Jelena svesna šta nervira njenog muža, i bez obzira na to što se ne prate, ona svoj "Instagram" nalog neretko koristi upravo kako bi pokazala koliko voli i podržava svog supruga pa se njeni pratioci često mogu uveriti da ovaj brak čini čvrstim upravo želja drugih da ga oslabe.

Komentari (0)

Loading