Celebrity News

Zavirite u prazničnu bajku Seke Aleksić: Evo zašto se svi slažu da je njen dom ponovo najbolje ukrašen (FOTO)

Autor: | 26/12/2021

Dom Seke Aleksić i ove godine je prava praznična rapsodija

Zavirite u prazničnu bajku Seke Aleksić: Evo zašto se svi slažu da je njen dom ponovo najbolje ukrašen (FOTO)

Od mnogobrojnih zvezda sa domaće javne scene tek nekoliko njih uvek se ističu kao dežurni ljubitelji novogodišnjh i božićnih praznika. Zato kada pomislimo na poznate i njihove ukrašene domove na pamet uvek prvo pada folk pevačica Seka Aleksić (40). Proverili smo i zbilja se uverili da je i ove sezone ostala dosledna svom prazničnom duhu, pa je velelepno imanje u Staroj Pazovi gde već godinama živi sa suprugom Veljkom Piljikićem i njihovim sinovima potpuno ukrašeno dekoracijom na kakvoj bi joj verovatno pozavideli i stanovnici Severnog pola.

Prazničnoj atmosferi u domu Seke Aleksić sasvim izvesno se najviše raduju njegovi najmlađi rezidenti. Sekini sinovi Jovan i Jakov nasleđuju od njihove mame pravi novogodišnji duh i već joj pomažu u ukrašavanju doma. Seka se ove godine odlučila za mirnije tonove, a njena kuća, baš kao i dvorište, imaju nekoliko različitih jelki. Pevačica je ponosna što danas može da svojoj deci priušti ono što je mogla samo da priželjkuje kada je bila u njihovim godinama.

- Bilo je trenutaka kada sam zbog praznika bila tužna jer su moji vršnjaci slavili sa porodicama, dobijali poklone i verovali u Deda Mraza i Božić Batu. Tada nisam razmišljala o praznicima jer sam morala da zarađujem za sebe i porodicu. Radost mi je predstavljao dolazak tetki iz Beograda i iz Austrije, koje su nam donosile paketiće dok je mama spremala bogatu trpezu. Za Božić je na stolu moralo biti svega bez obzira na finansije, pa su to bili retki trenuci kada smo mogli da priuštimo malo lepšu hranu - ispričala je jednom Seka.

Pročitajte: Zavirite na bajkovitu proslavu Seke Aleksić: Pevačica suprugu poručila samo jedno (FOTO/VIDEO)

Danas je uspešna poslovna žena i zahvalna je na svemu što ima, što znači i da je pronašla radosti praznične euforije u svom odraslom dobu. Svojoj porodici ali i svim dobrim ljudima u novoj godini želi samo zdravlje, a za ostalo ćemo se lako snaći.

Komentari (1)

Loading