Celebrity News

Žena na položaju - Ovo je Tanja, uspešna supruga Mlađana Dinkića i njen izgled će vas IZNENADITI (FOTO)

Supruga Mlađana Dinkića - uspešna žena na položaju

Žena na položaju - Ovo je Tanja, uspešna supruga Mlađana Dinkića i njen izgled će vas IZNENADITI (FOTO)

Mlađan Dinkić, nekadašnji političar i biznismen 2014. godine povukao se sa političke scene Srbije i od tada se pored privatnog biznisa bavi samo muzikom, koja ga i danas veže sa srpskom estradom.

Od vremena kada je bio važna ličnost na političkoj sceni, tajni ekonomski savetnik Zorana Đinđića i ministar finansija Srbije, pa do danas kada svoj život živi daleko od očiju javnosti najveću podršku pružala mu je supruga.

Supruga Mlađana Dinkića, Tanja, uspešna je žena na položaju, koja je još devedesetih uključena u proces pregovora sa Evropskom Unijom.

Tanja Dinkić godinama je radila u Ministarstvu za ekonomske odnose sa inostranstvom, a funkciju je napustila kada je njen suprug postao ministar finansija.

Pročitajte: "GODINU DANA BRAKA PROVELI SMO U NJENOJ DEVOJAČKOJ SOBI NA MILJAKOVCU" - Evo šta znamo o tajanstvenoj supruzi Ivice Dačića (FOTO)

Story arhiva

 

Ipak, kada je 2012. godine odeljenje za ekonomske odnose sa inostranstvom pripalo Ministarstvu trgovine supruga Mlađana Dinkića postala je šef odseka za ekonomsku saradnju sa inostranstvom.

- Tatjana Dinkić je diplomirani ekonomista, a mesto na koje je postavljena nije funkcionersko, nego ekspertsko-službenička pozicija, na kojoj je još od početka pregovora sa EU. Sekretar je pregovaračke grupe za poglavlje 30 - navodi izvor "Blica" iz Vlade Srbije.

Nakon povlačenja iz politike njen suprug bavi se komponovanjem i pisanjem pesama, konsultantskim poslom u svojoj firmi, a član je i Upravnog odbora jedne banke.

 

Komentari (0)

Loading