Celebrity News

Zabrinjavajuće vesti: Miroslav Ilić u JAKO LOŠEM STANJU, suđenje sa ljubavnicom ga DOKUSURILO! Ovo su detalji

Zdravstveno stanje Miroslava Ilića naglo se pogoršalo nakon poslednjeg suđenja koje je imao sa ljubavnicom Mirjanom Antonović

Zabrinjavajuće vesti: Miroslav Ilić u JAKO LOŠEM STANJU, suđenje sa ljubavnicom ga DOKUSURILO! Ovo su detalji

Iako je iz sudnice izašao nasmejan, zdravstveno stanje Miroslava Ilića pogoršalo se po povratku sa poslednjeg suđenja sa Mirjanom Antonović. Kako pišu domaći mediji, kada je stigao kući, pritisak mu je naglo skočio.

- Kada je stigao, pritisak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u grudima. Njegova žena htela je da zove hitnu, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može da veruje da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to da reši mirnim putem, sa njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i beži od suda. S obzirom da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju - zaključio je izvor za "Scandal" na kraju. 

Pročitajte: Najteži dani folk legende! Miroslav Ilić - Lekari ne mogu da nađu UZROK MOJE BOLESTI

Ata Images

 

Kako je poslednje suđenje bilo u septembru, a novo se sprema za trenutka kada Mirjana ponovo bude mogla da doputuje iz Sjedinjenih Američkih Država, Miroslav je odlučio da se što manje pojavljuje u javnosti, kako bi sačuvao svoje zdravlje, ali i privatnost.

Komentari (0)

Loading