Celebrity News

Niko nije očekivao: Bogdana i Veljko odlukom ŠOKIRALI Cecu, cela porodica je iznenađena

Odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića o preseljenju u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana na snagu je stupila pre samo nekoliko meseci, a sada je došlo do potpunog obrta

Niko nije očekivao: Bogdana i Veljko odlukom ŠOKIRALI Cecu, cela porodica je iznenađena

Bogdana i Veljko Ražnatović po rođenju sina Željka, svoj su život potpuno skockali u porodičnoj kući u Titelu, koju je Bogdana nakon udaje dobila u miraz. Ceca im je pomogla u opremanju doma, ali je odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića o životu daleko od očiju javnosti brzo dobila nešto drugačiji tok.

Naime, iako se javno ne eksponiraju i život u Titelu im je neizmerno prijao, Veljko je potpisao ugovor sa "Crvenom zvezdom", a Željko bi uskoro trebalo da pođe u vrtić, tako da je par odlučio da je trenutak da se vrate pod okrilje Cecinog doma.

Pročitajte: Prelepe vesti u domu Ražnatovića! Veljko i Bogdana PRESREĆNI, Ceca ponosna!

Boško Karanović

 

Od ove odluke mladog para prošlo je svega nekoliko meseci. Ceca je bila oduševljena što njen unuk trčkara po kući i svuda se čuje smeh jer je porodica ponovo na okupu. Međutim, odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića ponovo ju je iznenadila.

- Njima je sa Cecom super, imaju pomoć i oko Željka, slažu se super, ali Veljko i Bogdana ipak žele svoj mir. Iako je vila velika i oni za sebe imaju ceo sprat, rešili su da kupe stan i žive potpuno samostalno. Ceci je veoma žao, posebno zbog unuka, sa kojim obožava da provodi vreme, ali ih razume i dala im je podršku. - otkriva izvor za "Star" i dodaje:

Pročitajte: Tajna porodičnog nasledstva - Zašto je umesto Anastasiji Ceca Bogdani predala ovu važnu tradiciju?

- Oni ne žure sa kupovinom stana, već prate i pažljivo biraju mesto. Bogdani je jako bitno da imaju blizu neki park i da je malo mirnije zbog deteta - zaključuje izvor dodavši da im je Anastasija svesrdno preporučila kompleks na Dorćolu u kome su ona i Đole nedavno kupili stan i otpočeli zajednički život.

U cilju da proverimo ovu informaciju, kontaktirali smo članove porodice Ražnatović koji su nam rekli da se radi o lažnoj informaciji. Naime, Bogdana i Veljko ni u jednom trenutku nisu razmišljali o opciji kupovine stana, već je njihova odluka da žive u porodičnom domu u Ljutice Bogdana.

Komentari (0)

Loading