Celebrity News

Beograd se podigao na noge: Severina uslikana u zagrljaju misterioznog frajera! Svi se pitaju jedno (FOTO)

Novi dečko Severine Vučković glavna je tema na društvenim mrežama svega nekoliko meseci nakon što se pevačica i zvanično razvela od Igora Kojića

Beograd se podigao na noge: Severina uslikana u zagrljaju misterioznog frajera! Svi se pitaju jedno (FOTO)

Severina Vučković ponovo je u Beogradu i to ne sama! Naime, paparaci su uslikali pevačicu nakon što je u jednom beogradskom klubu tokom celog dana snimala spot. Cela ekipa pravila joj je društvo, a snimanje su napustili tokom kasnih večernjih sati.

Ata Images

 

Ipak, Severina sa snimanja nije otišla sama. Pevačica je fotografisana u zagrljaju zgodnog frajera, koji ju je pratio od kada je izašla iz kluba. Držeći se ruku pod ruku, iscrpljeni i umorni, odali su utisak velike bliskosti. Fanovi se sada pitaju samo jedno - da li je ovo novi dečko Severine Vučković?

Pročitajte: Jedan DETALJ ZABRINJAVA! Fotografije sa Severininog i Igorovog venčanja najavile su idilu, ali evo šta je istina

Ata Images

 

Pevačica koja je pre više od godinu dana ušla u brakorazvodni postupak sa Igorom Kojićem, već nekoliko meseci zvanično je slobodna, pa svi sa nestrpljenjem iščekuju da vide ko bi to mogao biti njen novi emotivni izbor. Za sada, misteriozni muškarac sa kojim je fotografisana ima najviše šanse, pošto su nagađanja o njenoj vezi sa Filipom Miletićem odavno pala u vodu, jer su njih dvoje zaista veliki prijatelji.

Komentari (0)

Loading