Celebrity News

Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću: Aleksandra Prijović VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI, ovo je SUROVA ISTINA o odnosu sa Lepom Brenom

Aleksandra Prijović i Lepa Brena godinama neguju skladan odnos, međutim Aleksandra otkriva da li je među njima sve išlo glatko od početka

Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću: Aleksandra Prijović VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI, ovo je SUROVA ISTINA o odnosu sa Lepom Brenom

Nije retkost da se o odnosu Aleksandre Prijović i Lepe Brene javno komentariše. Naime, iako su uvek negovale skladan odnos, Aleksandrine izjave povremeno su izazivale sumnju u to da se sa Brenom slaže savršeno.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena u poslednje vreme česta su tema medija, a njihov odnos često je okarakterisan kao narušen. Međutim, Prijovićka je za "Svet" otkrila da se sada slažu bolje nego ikada.

- Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno - objašnjava Aleksandra.

Pročitajte: Prijovićkina izjava pokrenula sumnje – Nije u dobrim odnosima s Brenom?

Andreja Damnjanović

 

-Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo.

Iako je nekoliko puta istakla da joj Brena nije svekrva, već da je to Zorica Nakić, Filipova majka, nikada nije krila da prema Breni neguje odnos pun ljubavi i poštovanja, kao i zahvalnosti za svaki savet koji je od nje dobila.

Komentari (0)

Loading