Celebrity News

NIJE LAKO: Vlada Mandić otkriva kako je ćerka iz prvog braka prihvatila maćehu Jasminu i njihovo troje dece

Porodica Vlade Mandića - njegov ceo svet

NIJE LAKO: Vlada Mandić otkriva kako je ćerka iz prvog braka prihvatila maćehu Jasminu i njihovo troje dece

Bivši rukometaš, danas uspešan biznismen Vlada Mandić protekle nedelje u krugu porodice obeležio je 42. rođendan. Supruga Jasmina (27), sinovi Petar (6) i Sava (3) i ćerka Matea (5) u ponoć su mu priredili divno iznenađenje i uručili poklon koji će, kako nam je otkrio, čuvati kao najlepšu uspomenu. Kada je sat otkucao 12, nekadašnji sportista dobio je prelepu telefonsku čestitku i od ćerke iz prvog braka Saše (15), a u razgovoru koji smo vodili dan kasnije priznao nam je da je upravo ona njegovo najoštrije ogledalo I najlepši podsetnik da više nema dvadeset godina. Tokom momačkih dana voleo je da priređuje proslave, koje su umele i po dva dana da traju, uživao je u velikom društvu, naklonosti žena, popularnosti, danas je, međutim, sve to bacio u drugi plan. Za početak, rođendane uopšte više ne slavi. Promenu u stilu života vidi kao posledicu sve većih profesionalnih obaveza, kao rezultat iskustva koje je s godinama sticao, mudrosti, ali i kao odgovor na ogromnu ljubav i razumevanje koje svakodnevno dobija od Jasmine i svojih mališana.

Sećate li se prelomnog momenta kada ste odlučili da više ne slavite rođendane? 

- Kada sam prešao tridesetu, prestao sam time da se bavim. Usledile su sve veće poslovne obaveze i putovanja, a nisam imao ni snage time da se bavim. Sada me ubija činjenica da sam ušao u petu deceniju i nema tu šta mnogo da se slavi. Kada sam bio klinac, ljudi toga doba za mene su bili matori, sada sam ja taj matorac (smeh).

Pročitajte: Venčanje je sve vreme čekalo na njih! Oni su bili najvažniji gosti na svadbi Vlade Mandića i Jasmine Trnavac (FOTO)

Boško Karanović

 

Ne izgledate kao matorac, da li se tako osećate?

- Nemam više snage niti vremena da rođendane slavim po dva dana kao nekada, ali baš da se osećam kao matorac, ne osećam se. Činjenica je da godine čine svoje i čovek, koliko god se protiv njih borio, ima decu koja rastu i koja mu uvek pokažu gde mu je mesto (smeh). Moja starija ćerka Saša, koja s majkom živi u Novom Sadu, već je velika devojka od 15 godina, pubertetlija. Po njoj vidim koliko sam ostario.

Porodica Vlade Mandića - Kako se ćerka Saša uklopila u novi porodični portret?

Spomenuli ste da vam je supruga sa decom na dan rođendana priredila iznenađenje. O čemu se radi? 

- Sačekali su da otkuca 12 sati, a onda me iznenadili balonima. Četrdeset dva su spremili, a na svakom od njih bila je jedna naša porodična slika, sa emotivnom porukom na poleđini. Dobio sam i jaknu, a Saša mi je napomenula da mi je i ona nešto pripremila, te da će mi to uručiti kada se budemo videli. Obožava da dođe kod mlađe sestre i braće. Ponosan sam na to što među njima nema ljubomore i što se zaista svi lepo slažu. Jasmina i ja, doduše, primećujemo da je Saša privrženija Matei, ali to je samo zato što su devojčice pa imaju više tema za razgovor. Uostalom, ona je sada pravi tinejdžer, vidi se sa nama nakratko a onda, zna se, šoping sa drugaricama ili šta je već raduje. Mališani, s druge strane, imaju neka svoja interesovanja. Matea i Petar treniraju džudo, sport kojim sam se i sam u detinjstvu bavio, i baš su posvećeni. Sava je još uvek mali, ali baš zato i najrazmaženiji u porodici. Moraćemo da poradimo na njegovom vaspitanju, da menjamo nešto. Ako ne dobije šta želi, ume vrlo žustro da se posvađa s nama, lenj je, voli da spava, pa je prava borba kad treba da se ide u vrtić. Svi mu udovoljavaju, Jasmina ponajviše. Slaba je na njega, ali i na tome ćemo da radimo.

Pročitajte: Nekada momački stan, sada porodični dom - Ovde živi rukometaš Vlada Mandić, a jedan detalj je posebno zanimljiv! (FOTO)

Boško Karanović

 

Da li se vaš i Jasminin odnos promenio otkako ste i zvanično u braku?

- Nimalo. Venčali smo se jer smo u tom momentu osetili da treba, ali ni meni ni njoj taj papir ništa ne znači. Odlično se slažemo iako je ona od mene mlađa 15 godina. Dobra je, fleksibilna osoba koja za mene, moje postupke, odsustva, nervoze i sve druge moje mane ima puno razumevanja.

Da li vi pokazujete za nju isti stepen razumevanja?

- Ona nema ispade poput mojih. Divna je, iz dobre je porodice, nije ljubomorna i odlično zna šta je meni najvažnije. Da bude dobra majka i ne osvrće se na spletkarenja okoline. Da bude fokusirana na porodicu i svoj posao. Okončala je fakultet i već ima svoj biznis u ugostiteljstvu. Zahvaljujući njoj nemam mnogo neostvarenih želja, možda bih voleo još jedno dete i, recimo, da se poslovno dovoljno nadogradim da imam više vremena za nju, mališane i sebe, na kraju krajeva. Obožavam skijanje, evo sezona će proći, a ja nijednom nisam bio. Eto, to bi mogla da bude neostvarena želja koju je trebalo da poželim za rođendan (smeh).

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 16. februara.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading