Celebrity News

Posle turbulentnog razvoda sa Gocom Lazarević sreo je nju! Ovo je supruga Milutina Popovića Zahara sa kojom je i danas (FOTO)

Supruga Milutina Popovića Zahara iz korena mu je promenila život

Posle turbulentnog razvoda sa Gocom Lazarević sreo je nju! Ovo je supruga Milutina Popovića Zahara sa kojom je i danas (FOTO)

Ljubav sa Gocom Lazarević bila je velika, ali joj je posle 15 godina došao kraj. Supruga Milutina Popovića Zahara podarila mu je dvoje dece, sina Miloša i ćerku Mariju, imali su skladan brak, nakon kog je usledio težak i iscrpljujuć razvod. Ipak, godinama kasnije, zbog svoje dece, sredili su svoje odnose.

Nakon što je na ljubav sa Gocom stavio tačku, u njegov život sasvim slučajno ušla je Marija, žena koja mu je bila suđena i sa kojom je i dan danas u braku.

Pročitajte: On je režirao Stefanov spot "Druga liga" - Upoznajte Miloša, sina Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara (foto)

Privatna arhiva

 

- Kasnije sam se oženio trećom ženom Marijom, s kojom sam i dan-danas. Upoznao sam je u Opštini pre 15 godina. Trebalo mi je neko uverenje i ja odmah odem kod činovnice koja mi se učinila najlepšom, bez ikakve nade da ću ja tu nešto uspeti - otpočeo je priču za Kurir čuveni violinista.

- Međutim, ona je stanovala blizu mene i onda jedan, drugi, treći susret, nešto se stvorilo između nas. Srećni smo. I zvanično smo venčani. Ja venčam svaku ženu koja hoće da se uda za mene. Ali ovoga puta je bila ljubav u pitanju - bio je iskren Zahar.

Komentari (0)

Loading