Celebrity News

Mašan Lekić proslavio ćerki prvi rođendan: Beba Zoi u centru pažnje, a iznenadiće vas ko su gosti! (FOTO)

Ćerka Mašana Lekića koju je dobio sa izabranicom Kristinom Nikolić, napunila je godinu dana, a tim povodom uprličena je gala proslava…

Mašan Lekić proslavio ćerki prvi rođendan: Beba Zoi u centru pažnje, a iznenadiće vas ko su gosti! (FOTO)

Ćerka Mašana Lekića, mala Zoi, juče je svoje roditelje učinila najponosnijim na svetu. Naime, zatečeni koliko brzo vreme prolazi, Mašan i Kristina proslavili su rođendan naslednici, organizovavši veliku proslavu, kojoj su prisustvovali brojni prijatelji popularnog para, kao i kolege.

Pročitajte: Emotivni porodični portret - Mašan Lekić sa izabranicom i ćerkom u javnosti, SVI KOMENTARIŠU JEDNO (FOTO)

Instagram

 

Za dobru atmosferu i muzički program bio je zadužen Saša Matić, koji je uveseljavao goste, koji su se opustili i zabeležili trenutke kamerama, da bi kasnije popularni voditelj sve objavio i podelio sa pratiocima delić atmosfere. Kruna večeri bila je raskošna torta i na njoj prskalice i svećice, te su ponosi mama i tata pevali ćerki rođendasku pesmicu.

Pročitajte: Dom Mašana Lekića u Beogradu oaza je mira, prilagođena potrebama naslednice Zoi - Jedan detalj će vas iznenaditi (FOTO)

Instagram

 

Od gostiju poznatih široj javnosti bili su Dea Đurđević i Mladen Mijatović, kao i Stevan Anđelković, a pevalo se i igralo do kasno u noć.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Zavirite na tajno venčanje Mašana i Mire Lekić, jedan detalj NAGOVEŠTAVA LOŠ KRAJ

Instagram

 

- 20.februara 2021, pored Mie dobio sam i drugu polovinu srca,moju Zoi. Lepa,šarmantna i uporna beba Zo danas je napunila godinu dana. Voli te tata – napisao je Lekić na „Instagramu“ .

Podsetimo, popularno TV lice sa bivšom suprugom Mirjanom ima ćerku Miu, a sa sadašnjom izabranicom Kristinom, ćerku Zoi.

Komentari (0)

Loading