Celebrity News

Tek sad isplivala istina o odnosu sa maćehom! Ovo je ćerka iz prvog braka Svetozara Cvetkovića i evo kakav odnos je imala sa Jelenom

Ćerka Svetozara Cvetkovića, koju je dobio u prvom braku, sa suprugom Dankom, o kome domaća javnost ne zna mnogo, u teškim trenucima razvoda, ocu je velika podrška

Tek sad isplivala istina o odnosu sa maćehom! Ovo je ćerka iz prvog braka Svetozara Cvetkovića i evo kakav odnos je imala sa Jelenom

Vest da se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić razvode u domaćim medijima odjeknula je poput bombe. Kako izvor za "Kurir" kaže, par od leta ne živi zajedno, a papire za razvod predali su sudu. Ipak, nijedno od njih nije želelo da komentariše ovu situaciju iz svog života.

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić roditelji su dvoje dece, sina Luke i ćerke Klare, ali prva očeva radost je ćerka Svetozara Cvetkovića iz prvog braka, Dea.

Pročitajte: Ovakve ih do sada niste videli - Spontano uhvaćen trenutak otkriva istinu o braku Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića (FOTO)

 

 

Dea je izrasla u prelepu devojku, koja je od oca nasledila ljubav prema umetnosti, ali i želju da svoj život sačuva privatnim, o čemu je glumac svojevremeno i govorio za naš magazin:

- Trudim se da to bude prilično diskretno, bar što se nje tiče, jer ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost, u kojoj sam ja silom prilika. I zato je držim van toga, a sve ono što je njeno, neka bude samo njeno - ispričao nam je on.

Dea u skladu sa tim nema otvoren profil na mrežama, ali se njen otac povremeno pohvali lepotom svoje najstarije ćerke.

Pročitajte: 20 godina razlike nije ih pokolebalo u potrazi za srećom - Ljubavna priča Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić je neverovatna

 

 

Ćerka Svetozara Cvetkovića najveća mu je podrška u ovim trenucima, kada se o njegovom razvodu neprekidno piše, a kakav odnos ima sa maćehom Jelenom, javnosti nije poznato. Zajedničkih porodičnih fotografija nema, na društvenim mrežama jedna drugu ne prate, ali o sukobu u domaćoj javnosti nije bilo reči.

Komentari (0)

Loading