Celebrity News

Prve fotografije intimnog svadbenog veselja Marka Rokvića i Sare Oster: Marinkovoj sreći tada nije bilo kraja (FOTO)

Svadba Marka Rokvića i Sare Oster ostala je duboko u sećanju porodice i prijatelja srećnih mladenaca

Prve fotografije intimnog svadbenog veselja Marka Rokvića i Sare Oster: Marinkovoj sreći tada nije bilo kraja (FOTO)

Događaj koji je definitivno obeležio jesen 2015. godine bila je svadba Maka Rokvića i Sare Oster. Muzičar i njegova izabranica, danas poznata infuenserka venčali su se u septembru na intimnoj ceremoniji, iako su svoje venčanje drugačije zamišljali. Naime, nakon što je Sara ostala u drugom stanju par je doneo odluku da  u tom momentu oko svadbe ne pravi veliku pompu, a da nakon porođaja o istom trošku obeleži razmenu bračnih zaveta i krštenje deteta. Uprkos želji da sve prođe u tajnosti, fotografije su dospele u medije kao i detalji venčanja o kojima se i dan-danas priča.

Pročitajte: Svadba Marka Rokvića i Sare Oster protekla je predivno, a kako je izgledalo rođendansko slavlje za njihovog sina Despota (foto) 

Story press

 

Radosni događaj u društvu zaljubljenog para godinama unazad bio je veoma često najavljivan. Marko i Sara se poznaju još iz srednjoškolskih klupa kada su bili prijatelji, a romansu su započeli pre 2010. godine i od tada je postojala obostrana želja da uđu u svetu bračnu zajednicu.

- Čim me je videla, oborio sam je s nogu, ali vezu smo otpočeli tek nekoliko godina nakon mature. U periodu dok smo se školovali, nismo izlazili zajedno, ali sada nailazimo na odlične reakcije starog društva kada je reč o našem odnosu – rekao je za Story Marko, koji je odlukom da zaprosi i oženi Saru najviše obradovao oca pevača narodne muzike Marinka Rokvića, koji je preminuo krajem prošle godine.

Pročitajte: Skrhana porodica prvi put u javnosti posle Marinkove smrti: Kolege i prijatelji došli su da se orposte od pevača, puni tuge (FOTO)

Story press

 

Vest o Markovoj svadbi prvi je obelodanio njegov brat, takođe muzičar Nikola.

- Danas je porodica Rokvić dobila još jednog člana, dobrog čoveka, divnu ženu - moju snajku Saru! Živeli! Neka su živi i zdravi i mnogo dece imali – napisao je on na "Instagramu", uz prve fotografije intimne ceremonije.

Venčanje je tada obavljeno samo pred matičarem, pošto su se Sarini i Markovi članovi familije, kao i prijatelji okupili u jednom beogradskom restoran, gde su potom uživali u ručku i muzici.

Novopečeni supružnici u novembru iste godine postali su roditelji dečaka Despota. 

Komentari (0)

Loading