Celebrity News

Nikad viđene privatne fotografije: Ovako su Srđan i Dijana Đoković izgledali na svom skromnom venčanju pre 36 godina

Venčanje Dijane i Srđana Đokovića bilo je poseban čin kojim su roditelji Novaka Đokovića krunisali svoju ljubav…

Nikad viđene privatne fotografije: Ovako su Srđan i Dijana Đoković izgledali na svom skromnom venčanju pre 36 godina

Venčanje Dijane i Srđana Đokovića odigralo se 1986. godine, nakon sedam meseci njihovog zabavljanja, a nedavno pojavile su se nikad viđene fotografije nastale upravo prilkom te ceremonije.

Pročitajte: Velika tajna Dijane Đoković - Šta to Novakova majka godinama krije?

Youtube Screenshot

 

Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na skijanju, sasvim slučajno i postali nerazdvojni. Dok se građansko venčanje dogodilo pomenute godine, crkveno večanje odigralo se mnogo godina kasnije, 1992. u manastiru Žiča.

Pročitajte: Surova istina se ne može sakriti - Proslava rođendana Dijane Đoković jasno otkriva koliko je LOŠ odnos sa snajom Jelenom (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Posle susreta na skijaškoj stazi na Kopaoniku, Dijana i Srđan otpočeli su romansu, a nakon slopljenog braka 1987. godine dobili su sina Novaka, 1991. sina Marka, i 1995. godine sina Đorđa, a svoj trojici podredili su život.

- Najsmešnija replika o našem upoznavanju, kako je Srđan rekao, jeste „došla je da polaže za učitelja skijanja, pa se nasankala“ – rekla je majka Novaka Đokovića u emisiji „Dok anđeli spavaju“ .

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata - Jelena TRI PUTA OSTAVLJALA NOVAKA! Evo zašto je odlazila i ko im je spasio brak

Youtube Screenshot

 

Nakon što je ostala trudna sa Novakom, kako je navela u pomenutoj emisiji, Dijana nije očekivala da Srđan ima bilo kakvu obavezu prema njoj i detetu, ali su ipak stali pred oltar. Fotografije koje su nastale na venčanju, svedoče o njihovoj ljubavi koja i dan danas traje istim intezitetom, a mnogi su pomislili kako na njima izgledaju zaljubljeno i voljeno, kao i uvek kada se negde pojave.

Komentari (2)

Loading
Neda

22:46 27.02.2022

Divni! Srđan je bio prefrajer kao i sad a Dijana nežna i prefinjena dama. Srećno i dugovječno!