Celebrity News

Prijatelji su nemi od šoka: Zar ovo da joj uradi? Otac deteta Aleksandre Radović OŽENIO OVU POZNATU PEVAČICU (FOTO)

Supruga Aleksandra Zeremskog zarobila je njegovo srce nepovratno, a svoju privatnost par čuva isključivo za sebe….

Prijatelji su nemi od šoka: Zar ovo da joj uradi? Otac deteta Aleksandre Radović OŽENIO OVU POZNATU PEVAČICU (FOTO)

Supruga Aleksandra Zeremskog, koju je oženio 2018. godine, popularna je pevačica Divna Ljubojević. Interpretatorka duhovne muzike i biznismen, poznat i kao bivši verenik Jovane Joksimović i otac ćerke Aleksandre Radović pronašli su u jedno drugom srodne duše a svoju ljubav, nakon sedam godina skladne veze, krunisali su pomenute godine.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija - Mlada i zaljubljena Jovana Joksimović na svadbi Jelene Karleuše u zagrljaju svog verenika Aleksandra Zeremskog

 

 

Nekadašnji direktor BK televizije i umetnica izgovorili su sudbonosno „da“ u manasiru Vavedenje Presvete Bogorodice, na Senjaku. Sudbinski susret Divne i Zeremskog bio je 2011. godine, a pre toga njihova deca- Aleksandrova ćerka Mia i pevačicin sin Konstantin Stanković bili su prijatelji, tačnije pevali su u horu “Melodi” koji izvodi duhovnu muziku, a čiji je osnivač i umetnički rukovodilac upravo Divna, pisala je „Gloria“ .

Pročitajte: Bile su najbolje drugarice dok se nije umešao OVAJ muškarac! Kako je puklo prijateljstvo Jovane Joksimović i Aleksandre Radović

 

Mnogi bi bračni par okarakterisali kao skladan, te njih dvoje dele iste životne vrednosti.

 

Pročitajte: Mesec dana nakon rođenja devojčice, ljubavi je došao kraj: Njegovo prezime nosi ćerka Aleksandre Radović (FOTO)

 

Podsetimo, Aleksandar Zeremski je 2010. godine sa Aleksandrom Radović dobio ćerku Ninu, a pevačica ga je ostavila mesec dana nakon njenog rođenja, pisali su domaći mediji. Takođe, biznismen i Jovana Joksimović, tada Janković, bili su vereni, ali su veridbu raskinuli i voditeljka se vrlo brzo zaljubila u Željka Joksimovića, koji je njen sadašnji suprug.

 

Pročitajte: Drastično smršala! Izgled Jovane Joksimović posle preležane korone će vas IZNENADITI (FOTO)

Arhiva ekskluziva

 

 

Komentari (0)

Loading