Celebrity News

Snažna i hrabra u teškim vremenima: Ovo je prva dama Ukrajine i najveća podrška suprugu tokom rata (FOTO)

Prva dama Ukrajine borbena je i lojalna žena, majka i supruga...

Snažna i hrabra u teškim vremenima: Ovo je prva dama Ukrajine i najveća podrška suprugu tokom rata (FOTO)

Prva dama Ukrajine, Olena Zelenska, supruga je aktuelnog predsednika ove države Vladimira Zelenskog, a svoj položaj shvata vrlo ozbiljno. Dok u Ukrajini bukti rat, Olena je ostala uz supruga i ne namerava da ga napusti, kao ni svoj narod.

Prva dama Ukrajine - hrabra i borbena

Pružajući podršku svojim sunarodnicima tokom ruske invazije, Olena Zelenska jedna je od najcenjenijih prvih dama na svetu trenutno.

Pročitajte: Rođena u tajnosti, godinama skrivana! Ovo je vanbračna ćerka Vladimira Putina o kojoj bruji ceo svet (FOTO)

Instagram

 

Iako nije podržavala na početku političku karijeru svog supruga, ona je uz njega do kraja, kroz sva nedaća. Podsetimo, Zelenski je 2019. godine došao na vlast  nakon što je pobedio tadašnjeg predsednika Petra Porošenka, a uz njegovo rame našla se njegova lepa Olena.

Pročitajte: Zašto Putin krije decu? Tajni život ćerki vladara Rusije

Instagram

 

Njih dvoje su u braku o 2003. godine, u kojem su dobili sina Kirila i ćerku Aleksandru, kao krunu njihove ljubavi. Kako je Zelenska ranije otkrila za strane medije, nije bila oduševljena činjenicom da joj se suprug bavi politikom, budući da je pre političke karijere, bio komičar i glumac.

Pročitajte: Ova LEPOTICA BIĆE PRVA DAMA RUSIJE? Putin progovorio o ŽENIDBI! (foto)

Guliver Getty Images

 

- Bila sam potpuno protiv toga što sam mu rekla vrlo agresivno. Videla sam poteškoće. Nije mi to čak ni izgledalo kao projekat: to je bila potpuna promena smera u našim životima. Kada sam shvatila da je ozbiljan i da će učiniti sve da zaštiti našu porodicu, postala sam njegov pristalica - rekla je prva dama Ukrajine jednom prilikom, prenose mediji.

Početkom rata, Olena se oglasila na društvenim mrežama potresnom porukom, te je postalo jasno da suprugu pruža podršku u teškim trenucima:

Pročitajte: VELIKA NAGRADA ZA NAŠEG GLUMCA -  Vladimir Putin odlikovao Miloša Bikovića! (video)

Guliver Getty Images

 

- Danas neću paničiti i plakati. Biću smirena i sigurna. Moja deca me gledaju. Ja ću biti pored njih. I pored mog muža. I s vama- poručila je Zelenska na "Instagramu" .

Komentari (0)

Loading