Celebrity News

TEŽAK RAZVOD je sve promenio: OVAJ muzičar je bivši muž Kristine Kovač i otac njene ćerke Tare (FOTO)

Bivši suprug Kristine Kovač je ovaj muzičar....

TEŽAK RAZVOD je sve promenio: OVAJ muzičar je bivši muž Kristine Kovač i otac njene ćerke Tare (FOTO)

Bivši suprug Kristine Kovač, muzičar Igor Perović koji je bio deo grupe Plejboj, proveo je sa umetnicom punih sedam godina u braku, a o njihovom razvodu malo toga se zna. Kristina i Igor venčali su se 2003. godine, napravivši intimno venčanje, posle šest godina zabavljanja.

Bivši suprug Kristine Kovač - poznati muzičar

Budući da je dobar deo života provela sa Perovićem i podarila mu ćerku Taru, stiče se utisak da je njihova ljubav bila veoma jaka, ali nažalost, iako su stali na "ludi kamen" , to ipak nije bilo za ceo život. Pevačica i kompozitorka, koja danas živi i radi u Švedskoj, retko govori o svom bivšem suprugu, a njihov razvod kao da je obavijen velom misterije.

Pročitajte: Daleko od domovine - Zavirite u stan Kristine Kovač u Švedskoj, pažljivo je uređen i neće vas ostaviti ravnodušnim (FOTO)

Story arhiva

 

Tokom solo karijere, Kristina je dobijala veliku podršku od strane supruga, te su rado bili viđeni na različitim gradskim dešavanjima, a niko nije mogao da pretpostavi da će njihovoj ljubavi doći kraj, naročito što je na svet 2008. godine došla njihova ćerka Tara.

Pročitajte: "On je ljubav mog života" - Evo ko je i kako izgleda muškarac s kojim je Kristina Kovač ostavila sve i otišla u Švedsku (FOTO)

 

 

Zajedničkim dogovorom, kako je pisao "Story" , doneli su odluku da se 2010. godine razvedu, te se umetnica iselila iz njihovog zajedničkog stana, a o razlozima za krah braka nisu želeli da komentarišu, već su vrlo pažljivo čuvali svoju privatnost.

- Moj posao i moja muzika jedini su razlozi zbog kojih se uopšte i pojavljujem u medijima. Nadam se da ćete razumeti da moja politika čuvanja privatnog života od javnosti važi u svakom slučaju, pa i u ovom - rekla je tada Kristina Kovač za naš magazin.

Komentari (0)

Loading