Celebrity News

Luksuzni dom Sanje Kužet će vas raspametiti: Kuhinja je po meri prave domaćice (FOTO)

Sanja Kužet dom o kojem mnogi sanjaju sredila je po svojoj i meri emotivnog partnera

Luksuzni dom Sanje Kužet će vas raspametiti: Kuhinja je po meri prave domaćice (FOTO)

Sanja Kužet dom u kojem živi sa suprugom Nemanjom Živojinovićem i sinovima Andrijom i Strahinjom pažljivo je godinama opremala i može se reći da ga je malo pomalo dovela savršenstva. Sam pogled sa terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka oduzima dah svakog pojedinca koji ima čast da ga atraktivna voditeljka ugosti.

Pročitajte: Lepota Sanje Kužet nadaleko je čuvena, a tek da vidite kako izgleda njena sestra (FOTO)

Instagram

 

Terasa je omiljen Sanjin kutak, stoga je s posebnom pažnjom za nju birala baštenski nameštaj, a zasadila je i cveće o kojem lično ona brine.

Pročitajte: Pokušao je da pobegne od fotoaparata, ali nije uspeo! Pogledajte kakav je FRAJER izabranik Sanje Kužet (FOTO)

Instagram

 

Dnevni boravak, odlično povezan sa trepezariojom i kuhinjom uredila je u svetlm tonovima, a osim kožnog bež nameštaja tu su i ugradne bele police.

Pročitajte: Sa njim je dobila sina Andriju: Evo kako izgleda prvi muž Sanje Kužet (FOTO)

Instagram

 

Centralno mesto prostorije u kojoj Sanja okuplja porodicu i prijatelje zauzima veliki plazma televizor, kao i akvarijum sa raznovrsnim ribicama, što je bila želja njenih naslednika.

Pročitajte: Loše vesti o zdravlju Sanje Kužet: Bolest me je POKOSILA iznenada! Ovo su svi detalji

Instagram

 

Kuhinja je rađena po meri, a iako bi se po izvajanoj figuri voditeljke reklo da tamo mnogo ne zalazi, kutak je uređen baš po meri prave domaćice kakva je, verovali ili ne upravo Sanja.

Pročitajte: Prste da poližeš: Kolač sa šljivama Sanje Kužet koji ćete praviti više puta

Instagram

 

Sanja Kužet dom u kojem provodi dosta vremena, naravno kada nije profesionalno angažovana, dekorisala je s puno ljubavi.  Dosta je i novca uložila, a kako i ne bi kada se nekretnina nalazi u elitnom delu grada i ima prelep pogleda na krovove i reku.

Komentari (0)

Loading