Celebrity News

Fotografije koje će teško objasniti: Nina Badrić uhvaćena u zagrljaju naslednika najimućnije srpske porodice

Emotivni život Nine Badrić godinama je prava nepoznanica

Fotografije koje će teško objasniti: Nina Badrić uhvaćena u zagrljaju naslednika najimućnije srpske porodice

Od kako je stavila tačku na brak sa Bernardom Krasnićem emotivni život Nine Badrić postao je strogo čuvana tajna. Pop zvezda rodom iz Hrvatske retko kada je pristajala da govori o novim romansama, udvaračima i izabranicima, stoga već godinama nismo upoznati sa tim ko greje njeno srce. Povezivali su je, doduše uz neproverene informacije, sa biznismenima, političarima, sportistima, ali i muzičarima, što ona nikada nije demantovala. U toku protekle godine pričalo se da je atraktivna Hrvatica sreću pronašla i pokraj Jugoslava Karića, međutim, ni oko toga se ona nije oglašavala. Jedino što je ukazivalo na nekakvu vezu između nje i naslednika imperije Karić bili su obostrani komentari i sviđanja postova na "Instagramu", a nedavno je u javnost dospeo snimak koji jasno ukazuje na to u kakvom su njih dvoje zapravo odnosu. Karić se, naime, pre par dana pojavio na nastupu Badrićeve u jednom prestoničkom restoranu, a kada ga je ugledala lepa Hrvatica posvetila mu je pesmu, što je njega inspirisalo da joj se pridruži na podijumu i zamoli za ples.

Pročitajte: Nina Badrić nikada nije izgledala bolje! A sve duguje jednoj promeni u svom jelovniku

Instagram

 

U toku igre Jugoslav nije skidao pogled sa Nine, u jedan mah približio joj se kao da će da je poljubi, ali joj je samo nešto šapnuo na uvo, što je kod nje izazvalo smeh. Nakon ovoga postalo je evidentno da bivši suprug Elene Karaman i umetnica gaje daleko jači odnos od prijateljskog.

Pročitajte: Jugoslav Karić nakon razlaza od Elene Karaman emotivniji nego ikada

Instagram

 

Sve ukazuje na to da se zahvaljujući Jugoslavu emotivni status Nine Badrić koji je do skoro glasio "sama" promenio u "u vezi".

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading