Celebrity News

Naša poznata glumica koju ste gledali u Porodičnom blagu je rođena sestra Ivice Dačića! Život joj je obeležila jedna TRAGEDIJA (FOTO)

Sestra Ivice Dačića njegov je veliki oslonac..

Naša poznata glumica koju ste gledali u Porodičnom blagu je rođena sestra Ivice Dačića! Život joj je obeležila jedna TRAGEDIJA (FOTO)

Sestra Ivice Dačića, Emica Dačić, učinila je svog brata najponosnijim kada je u 48. godini života postala majka devojčice Lenke, što je ujedno značilo i da je predsednik Narodne skupštine postao ujak.

Sestra Ivice Dačića poznata je publici odavno

Predsednik Socijalističke partije Srbije nije krio svoju radost početkom prošle godine, kada ga mu je mlađa sestra dodelila još jednu ulogu, ulogu ujaka.

Pročitajte: "GODINU DANA BRAKA PROVELI SMO U NJENOJ DEVOJAČKOJ SOBI NA MILJAKOVCU" - Evo šta znamo o tajanstvenoj supruzi Ivice Dačića (FOTO)

Facebook

 

‒ Postao sam ujak. To je najveći događaj za našu porodicu, koji smo dugo čekali. Lenka je stigla i odmah postala miljenica. A ponosna je i ona na mene. Gleda me na televiziji i prepoznaje, pa se oglašava kad god me vidi, kao da hoće nešto da mi replicira. (smeh)  - rekao je Dačić, prenosi "Hello" .

Pročitajte: Svi pričaju o sinu Ivice Dačića i njegovoj devojci pevačici, a OVO JE RAZLOG (FOTO)

youtube printscreen

 

Iako su neki možda mislili da će slediti stope svog brata, Emica se još u ranoj mladosti posvetila se umetnosti. Ona je završila čak dva fakulteta, pedagogiju i glumu, a poslednjih godina zaposlena je u jednoj kompaniji, prenosi pomenuti medij. Publika ju je ranijih godina zapazila u raznim ulogama od kojih su neke u seriji „Porodično blago“, gde je igrala Zoricu, sekretaricu sudije Ljubomira Starčevića Risa, koga je glumio Branislav Lečić. Takođe, ostvarila je niz manjih uloga u serijama „Stižu dolari“, „Miris kiše na Balkanu“, „Jelena“, a pamti je i pozorišna publika.

Pročitajte: Zanemećete kad vidite kakva je lepotica supruga Gorana Vesića, a već godinama ste je gledali na televiziji u potpuno drugoj ulozi (FOTO)

Profimedia

 

Takođe, pre nego što je Emica donela na svet Lenku, samo mesec dana ranije, zadesila ju je nesreća, kada je u neposrednoj blizini njihovog porodičnog stana na Zvezdari buknuo je požar koji se brzo širio. Tada su sestra i majka šefa srpskog parlamenta, kao i ostali stanari zgrade, na vreme evakuisani. Čitav nemio događaj završio se, na svu sreću, samo materijalnom štetom.

Komentari (0)

Loading