Celebrity News

Ona jednostavno nema sreće: Sulejman OSTAVIO trudnu suprugu, ona iz inata donela odluku koja je zaprepastila javnost

Beguzar Korel i Halit Ergenč otpočeli su ljubavnu priču pre više od decenije, a javnost se donekle seća da su imali turbulentne ljubavne veze, pre nego što su otpočeli svoju...

Ona jednostavno nema sreće: Sulejman OSTAVIO trudnu suprugu, ona iz inata donela odluku koja je zaprepastila javnost

Beguzar Korel i Halit Ergenč stali su na "ludi kamen" 2009. godine, odmah nakon završetka snimanja serije "Hiljadu i jedna noć" , na kojem su se i upoznali. Mlada Šeherezada, sa samo 23. godine, uplovila je u romansu sa 12 godina starijim, popularnim Sulejmanom, koji je povukao neočekivan potez kada je nju upoznao.

Pročitajte: Da li je moguće da joj je najbliža osoba ovo učinila? Upoznajte sestru Berguzar Korel i evo zašto dugo nisu razgovarale (FOTO)

Promo

 

Naime, Halit je bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi, koju je ostavio zbog Berguzar, dok je ona čekala njihovo dete. Halit se nakon devet meseci razveo od svoje supruge koja je u tom trenutku bila u drugom stanju, a kako Gizem nije mogla da podnese to što je on zaljubljen u drugu, odlučila je da prekine trudnoću, te je ta vest bila udarna u turskim medijima, pre nekoliko godina.

Pročitajte: Rastopićete se - Berguzar Korel prvi put izvela ćerku Lejlu u javnost, a evo zašto joj svi APLAUDIRAJU (FOTO)

S. Alemdar, Getty Images via Guliver

 

Takođe, nakon Šeherezadinog i Sulejmanovog puta u Pariz 2008. , sve se promenilo, te je mlada glumica tada prekinula dugogodišnju vezu i ostavila partnera zbog kolege bez velike pompe.

Podsetimo, Berguzar Korel i Halit Ergenč imaju troje dece- dva sina Alija i Hana, kao i ćerku Lejlu koju su dobili prošle godine. On je često govorio kako je njegova supruga ljubomorna, ali da na tome rade zajedničkim snagama, kod terapeuta.

Pročitajte: Upoznajte Lejlu - Berguzar Korel nakon TEŠKOG porođaja predstavila naslednicu javnosti (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading