Celebrity News

Jelena nema pojma: Prvo je zapratio na Instagramu, onda se i sreo s njom! Detalji susreta Noleta i OVE ATRAKTIVNE pevačice (FOTO)

Novak Đoković i Milica Pavlović, kako pišu domaći mediji, navodno su viđeni zajedno na ručku...

Jelena nema pojma: Prvo je zapratio na Instagramu, onda se i sreo s njom! Detalji susreta Noleta i OVE ATRAKTIVNE pevačice (FOTO)

Novak Đoković i Milica Pavlović, kako saznaje "Informer" , nedavno su u jednom elitnom beogradskom naselju, gde Novak boravi i stanuje kada je u Beogradu, navodno zajedno ručali u restoranu Saše Kovačevića.

Novak Đoković i Milica Pavlović - bruje mediji o zajedničkom susretu

Naime, nakon što je popularna "senorita" ispričala javno da je sanjala našeg tenisera, kako se navodi, on ju je zapratio na "Instagramu" , gde prati svega preko 1000 ljudi a njega 10 miliona. Međutim, prema pisanju štampe, navodno je usledilo i viđenje.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata: Znamo kako se (ne) slažu Jelena i Dijana, mislite li da je Novak bolje prošao sa kontroverznom Verom Ristić? (FOTO)

Instagram screenshot

 

- Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor za pomenuti medij.

Pročitajte: Dugo je nismo videli u Srbiji, a onda se pojavila ovakva! Evo zbog čega izgled Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše (FOTO)

 

 

Mnogi se pitaju, kako Novakova supruga Jelena reaguje kada Novak navodno provodi vreme sa drugim pripadnicama lepšeg pola, a šta se zapravo dogodilo između Milice i Novaka, te da li se samo slučajno sreli, ostaje vreme da pokaže.

Podsetimo, Novak takođe na Instagramu prati i hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković, kao i Aleksandru Prijović, koja često peva na njegovim privatnim proslavama.

Komentari (1)

Loading