Celebrity News

Nesreća nikad ne ide sama: Grašo ju je napustio, a Danijela se srela sa TEŠKOM BOLEŠĆU

Sestra Danijele Martinović takođe je umetnica, u javnosti se ne eksponira previše, a svojevremeno zadesila ju je teška bolest...

Nesreća nikad ne ide sama: Grašo ju je napustio, a Danijela se srela sa TEŠKOM BOLEŠĆU

Sestra Danijele Martinović, takođe je pevačica, ali se u jednom periodu, kada se suočila sa opakom bolešću, povukla iz javnosti i potražila podršku najbližih. Ona je starija od Danijele, a slovi za talentovanu i ljupku ženu, koja zrači svojim osmehom.

Sestra Danijele Martinović zrači lepotom, a prati je tužna priča

Međutim, taj osmeh, svojevremeno skinula je sa lica bolest koja je Izabelu Martinović zadesila. Naime, ona se borila sa rakom limfnih žlezda, a o svojoj dijagnozi nije želela javno da govori. U najtežim danima, Danijela joj je bila oslonac i podrška, a kako prenosi "Story.hr"  , ona je progovorila o svom iskustvu i borbi kada je sve bilo gotovo.

Pročitajte: KOMPLIKUJE SE! Hanin kum se pojavio na Danijelinom koncertu, pa otkrio sve detalje odnosa sa Grašovom bivšom

 

 

- Uvek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome želela govoriti. Srećna sam što sam uspela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti muzikom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali muzika je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene -  rekla je Izabela svojevremeno, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: Potpuna suprotnost od Graša - Prvog muža Danijele Martinović svi znate po lošem, brak sklopljen u velikoj tajnosti (FOTO)

 

 

Takođe, Danijela i Izabela likom podsećaju jedna na drugu, a neizostavno se konsultuju pri velikim životnim odlukama, ali i prilikom svakodnevnih sitnica. Svojevremeno, Izabela je želela da snimi duet sa sestrom, koji je želela da napiše Petar Grašo, ali život je imao drugačije planove.

Komentari (0)

Loading