Celebrity News

Najbogatiji estradni par živi u vili koju ste gledali samo u telenovelama: Zapanjiće vas luksuz u domu Mileta Kitića i Marte Savić (VIDEO)

Autor: | 28/03/2022

Dom Marte Savić u potpunosti je opremljen po ukusu pevačice

Najbogatiji estradni par živi u vili koju ste gledali samo u telenovelama: Zapanjiće vas luksuz u domu Mileta Kitića i Marte Savić  (VIDEO)

Poslednjih nekoliko meseci pevačica Marta Savić (55) boravi u Dominikanskoj republici gde aktivno uči španski jezik i voli da provodi svoje vreme, ali njen dom za sada zvanično ostaje u Beogradu gde je svojevremeno otkrila njegovu unutrašnjost. Unutar baš ovih zidova gradila je porodicu sa suprugom Miletom Kitićem i ćerkom Elenom i samim tim za nju je taj životni prostor prepun nezaboravnih i dragocenih uspomena. Sada vam otkrivamo i kako dom Marte Savić izgleda.

- Jutro započinjem kafom iako je inače ne konzumiram previše često. Čovek navikne na jutarnje rituale, pa tako i ja. Volim da popijem tursku kafu - rekla je pevačica, a dom Marte Savić oplemenjen je i kućnim ljubimcem budući da ima jednog mopsa. Kako je jednom otkrila, sa komšijama nema komunikaciju i tvrdi da oni ne znaju šta joj se dešava u životu iako je navodno baš od njih više puta stizalo da se Marta razvodi od Mileta, što je ona oštro demantovala.

Screenshot

 

Dom Marte Savić pretežno je prožet tamnijim tonovima u dnevnoj sobi ali i vrlo svetlom kuhinjom, a veliko dvorište jedan je ode njenih omiljenih delova za provođenje svakodnevice, naročito u toplijem delu godine.

Pročitajte: Oglasila se: Elena Kitić otkrila da li je u vezi sa bogatim fudbalerom

Screenshot

 

Pevačica ovih dana ne snima mnogo, što ne znači da se u potpunosti odrekla karijere.

Pročitajte: Šuška se - Svoj najveći hit Elena Kitić posvetila je njemu?

- Već duže vreme snimam za svoju dušu i za ljude koji me vole i zbog toga sam jako srećna, ako sam učinila nešto za njih, meni je to onda duplo zadovoljstvo. Ne vraćam se na velika vrata, izašla sam na velika vrata, na mlađima svet ostaje. Moja ćerka treba da nastavi tamo gde sam ja stala ili odustala, nije ni važno. Kada mi dođe inspiracija, ja napišem neku pesmu - poručila je Marta.

Komentari (0)

Loading