Celebrity News

Dragan i Branka ozareni od sreće: Anđela Jovanović i Mihail Dudaš objavili su NAJLEPŠE VESTI

Venčanje Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša nestrpljivo se iščekuje

Dragan i Branka ozareni od sreće: Anđela Jovanović i Mihail Dudaš objavili su NAJLEPŠE VESTI

Ljubavna saga zvezde filma “Nečista krv” Anđele Jovanović (30) i bivšeg atletičara Mihaila Dudaša (32) retko koga ostavlja ravnodušnim. Dramska umetnica i sportista poznavali su se duže vreme, ipak prvi pravi kontakt ostvarili su tek pre dve godine kada je Mihail, videvši Anđelu u jednoj TV emisiji, odlučio da joj pošalje poruku i pozove je na kafu. Mlada umetnica nije se mnogo dvoumila, naprotiv, insistirala je da kafu popiju ranije od predloženog, a taj prvi susret oboje opisuju kao sudbinski. Budući da potiču iz sličnih porodica, da gaje iste vrednosti i interesovanja, odmah su, žargonski rečeno, “kliknuli” i već u samom startu jedno prema drugom se postavili vrlo ozbiljno. Vezu su gradili prvo u Londonu, gde su oboje završavali master studije, jedno vreme zatim i na relaciji Novi Sad – Beograd, a vrlo brzo otpočeli su i život pod istim krovom s kućnim ljubimcima Milom i Majli. Za kratko vreme glumica i atletičar jedno drugom postali su najbolji prijatelji, kritičari, iskreni savetodavci, ali i najveća potpora. Po poslednjim beleškama, Anđela je nedavno podržala Mihaila da okonča profesionalnu karijeru atletičara, a on nju da prione na značajne projekte, između ostalog, da objavi pesmu “Vatra” čiji je autor. 

Očigledno je da uživate u svom odnosu, tako da na početku moramo da pitamo planirate li venčanje.

- Od samog početka našeg odnosa Mihail i ja smo se ozbiljno postavili jedno prema drugom. Brak je divna stvar, nešto što vezu diže na naredni nivo i nudi osećaj porodice, što mi jedno kraj drugog već imamo. Radujemo se novoj životnoj etapi. 

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

Petar Jovanović

 

U kojoj meri vas je zajednički život promenio, ako se ne varam, započeli ste ga jer niste više mogli da održavate vezu na daljinu?

M. D. : Tako je, svakodnevno smo putovali od Beograda do Novog Sada, što nije bilo praktično. 

A. J. : Promenio nas je u smislu kompromisa. Mihail od svoje 19. godine živi sam, ja od 22. Imali smo ustaljenje samačke živote, bilo je potrebno prihvatiti navike, mane, vrline. Što se, iz iskustva sada mogu da kažem, mnogo lakše podnosi kada ima ljubavi, poverenja i razumevanja. 

Anđela, oko čega u odnosu s Mihailom se najčešće, ipak ugrizete za jezik?

- Ne ugrizem se za jezik nikada. Kažem sve makar to dovelo do svađe. Negujemo iskren odnos i važno mi je da sve delimo. Mislim da je bolje da povremeno lupimo i neku glupost, kažemo šta nam smeta nego da čuvamo u sebi i gajimo negativna osećanja.

Da li i vi i Mihail već sada imate neke svoje zajedničke rituale? 

A. J. : Volimo ujutru da doručkujemo zajedno, popijemo kafu, posložimo dan pred nama, ali pre svega da prošetamo Milu i Majli, koji je naš namlađi i najslađi član porodice.

Mihaile, vi ste sada sada svež penzioner. Koliko se tok vašeg dana razlikuje od onog kada ste se aktivno bavili sportom?

M. D. : Više nemam dva treninga dnevno i pritisak zbog takmičenja. Slobodno vreme, međutim, ne koristim da lenčarim, nisam takav čovek, već se fokusiram na hobije, fotografiju, pecanje, ali i započinjanje novog posla koji sam osmislio još dok sam bio na školovanju u Velikoj Britaniji.

Konferenciji za štampu kojom ste se oprostili od atletike prisustvovali su vaši, ali i Anđelini roditelji. Koliko vam je značila Gagijeva i Brankina podrška?

M. D. : Izuzetno mi je bilo drago što su došli, međutim moram da vas ispravim i kažem da su prisustvovali, ne moji i Anđelini, već naši roditelji. Smatram da smo svi sada već jedna velika porodica.

U poslednje vreme dosta se govorilo o tome kako vas je Gagi pri prvom susretu stavio na test. Da li je i Branka imala neke metode?

Pročitajte: DOM ZA LJUBAVNIKE - Zavirite u stan u kom Anđela Jovanović živi sa sportistom Mihailom Dudašem (Foto)

Instagram

 

M. D. : Paket Branke, Dragana i Anđele najlepši je koji sam mogao da dobijem. Upala mi je sekira u med. Što se testiranja tiče, to je bila mala šala. Da, nosio sam drva za potpalu kako me je zamolio, ali to je normalno za muškarca.

Anđela, da li su možda vas Mihailovi roditelji testirali?

A. J. : Pri prvom susretu imala sam tremu, ipak je trebalo da upoznam najvažnije ljude u Mihailovom životu, ali nije bilo potrebe za tim jer su me Marija i Đura odmah prihvatili kao deo porodice.

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

12:35 28.03.2022

Mnogo , mnogo , mnogo sreće ljubavi i uspjeha u životu , predivni ste !!!!