Celebrity News

Toliko je lep da svi misle da je glumac, ali njegov osmeh krije tragičnu i tužnu priču: Ovo je Miroslav, sin Nade Topčagić (FOTO)

Sin Nade Topčagić zbog nesreće koju je doživeo umalo nije preminuo...

Toliko je lep da svi misle da je glumac, ali njegov osmeh krije tragičnu i tužnu priču: Ovo je Miroslav, sin Nade Topčagić (FOTO)

Sin Nade Topčagić, Miroslav, doživeo je tešku nesreću, iz koje je jedva ostao živ, a njegova majka proživela je pravi pakao, budući da je bila svojevremeno očajna zbog njegovog stanja. 

Sin Nade Topčagić jedva ostao živ

Naime, 2010. godine dok je bio na Jahorini na skijanju, Miroslav, kojeg zovu Mikica, zadobio je tešku povredu. Pre nego što je stigla služba spasavanja dvadeset minuta ležao je povređen na snegu. Toliko je krvi izgubio da je malo nedostajalo da ostane bez desne noge, a lekari su ga kasnije dva puta vraćali iz kliničke smrti, prenose domaći mediji.

U teškom periodu neizvesnosti, Nada i njen suprug Zlatko Đorđević stepeli su sa život sina.

Pročitajte: Porodična tajna Nade Topčagić - Majka joj je do kraja života živela u kamp kući, rođak otkriva SVE DETALJE

 

 

‒ Dok Zlatko i ja nismo došli do njega nismo verovali da je uopšte živ. Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica, kojima sam zahvalna dok sam živa ‒ ispričala je svojevremeno pevačica.

Takođe, nakon transporta za Beograd, Mikica nekoliko nedelja nije osećao stopalo, a postojala je mogućnost da mu amputiraju nogu:

Pročitajte: Incident na sahrani Marinka Rokvića - OVA poznata pevačica se pojavila iako je bila U RATU sa pevačem! Evo šta je izgovarala naglas (FOTO)

Boško Karanović

 

‒ Doktor Slavko Ždrale, sa još dvojicom kolega, dr Mirom Stojanovićem i dr Vjeranom Saralitićem, spasili su život mom Miroslavu. Doktor Slavko završio je smenu i krenuo kući u trenutku kada su Mikicu dovezli u bolnicu. Kad je video mladog čoveka, vratio se i dva puta ga vraćao u život iz kliničke smrti. Sin mi je skoro sasvim iskrvario, srce mu je stalo pa su mu neprekidno dodavali nove jedinice krvi. Postojala je opcija da mu iseku nogu, ali je dr Ždrale odlučio da to ne urade, već da pokušaju da spoje nerve, što su na kraju i učinili ‒ rekla je Nada jednom prilikom, prenosi "Hello" . 

Sin Nade Topčagić danas je dobro

Na svu sreću, sin Nade Topčagić se vremenom oporavio, danas živi u srećnom braku i ima dvoje dece, ćerku Mariju i sina Marka, koji su baka Nadi najveći ponos i radost.

 

Komentari (0)

Loading