Celebrity News

Sluti na najgore: Sinovi Andrija i Dušan u suzama zbog TESTAMENTA Žike Jakšića

Sinovi Žike Jakšića uplašeni zbog očeve odluke

Sluti na najgore: Sinovi Andrija i Dušan u suzama zbog TESTAMENTA Žike Jakšića

U želji da sve što je stekao ode u prave ruke, Žika Jakšić već je napisao testament, što je posebno zabrinulo njegove sinove.

Nakon razvoda sa Dajanom Paunović Žika je nekoliko godina živeo sam, a onda se u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi uselio sin Andrija, a od nedavno sa njima živi i snaja Žike Jakšića, Jehoslava.

Ipak, veliku vilu i sve što je do sada stekao naslediće sinovi Žike Jakšića, a ponosni otac želeo je da to na vreme naznači u svom testamentu, kako među njegovom decom nikad ne bi došlo do sukoba.

Pročitajte: VIŠE NEMA SUMNJE - Snimak iz doma Dajane Paunović otkriva istinu o njenom pomirenju sa Žikom Jakšićem (VIDEO)

Boško Karanović

 

- Žikin stariji sin Andrija se nedavno oženio, a potom i doselio u tatinu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbedio stan, ali on za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mesta za sve. I njemu je lakše da bude sa svojom decom nego sam, pošto da se ženi neće. Odlučio je i da napiše testament, kako se sutra njegova deca ne daj bože ne bi svađala i sve je podelio na ravne časti - kaže izvor za "Svet".

Sinovi Žike Jakšića, Andrija i Dušan, ganuti su očevim gestom, ipak, pomalo su i uplašeni što je njihov otac prenaglio sa odlukom o pisanju testamenta, jer žele još dugo da uživaju u njegovoj beskrajnoj ljubavi i podršci.

Komentari (2)

Loading
Marina

21:11 02.04.2022

Uselila se snaja u Žikinu prostranu i luksuznu kuću. Videla šta svekar ima. Svekar ne bude lenj, napravi testament na vreme. Da se zna ko na šta ima prava, ko će šta da dobije a ko neće ništa. Pametno.

SSSS 4 0

15:31 03.04.2022

To Žiko! Pravi potez. Želim ti da doživiš stotu.