Celebrity News

Posle priče da se RAZVODE, a sada je stigao DOKAZ! Konačno imamo fotografiju koja svedoči o stanju u domu Saše i Nevene Joksimović!

Sin Saše Joksimovića obeležio rođendan u porodičnom domu i ponovo okupio porodicu

Posle priče da se RAZVODE, a sada je stigao DOKAZ! Konačno imamo fotografiju koja svedoči o stanju u domu Saše i Nevene Joksimović!

Intimnom proslavom sin Saše Joksimovića, Iliija Joksimović obeležio je 13. rođendan, a ponosni roditelji ovu radosnu vest objavili su na svojim "Instagram" profilima i time potvrdili da su ponovo na okupu i složni.

- Najlepši i najbolji sine, srećan trinaesti rođos - napisao je prvo glumac, uz fotografiju naslednika koji pozira sa kućnim ljubimcem u rukama, pokraj čokoladne torte sa rednim brojem 13, a isto je potom učinila i njegova izabranica. Fotografija nastala u domu dramskog umetnika i menadžerke za odnose sa javnošću Nevene Ranković Joksimović svojevrsni je dokaz da supružnici nastavljaju svoju ljubavnu sagu u u slozi. 

Pročitajte: U zagrljaju Željka i Jovane s kojima su sad u komplikovanom odnosu: Evo kako je izgledala svadba Saše Joksimovića pre 13 godina (FOTO)

 

 

Pre par meseci u medijima se pojavila informacija da su Saša i Nevena pred razvodom, a na taj zaključak naveo je glumčev post na društvenim mrežama. Taman kada su svi pomislili da je samo pitanje trenutka kada će bračni par i zakonski okončati odnos, odlučili su da se pomire, a i ta informacija potekla je od dramskog umetnika. 

Pročitajte: Ništa ne krijem! Saša Joksimović konačno progovorio o KRAHU BRAKA i trenutnom odnosu sa suprugom Nevenom

 

 

Sin Saše Joksimovića, koji likom i karakterom podseća na oca, jedan je od razloga što su bračni partneri odlučili da nesuglasice ostave po strani i nastave zajedno.

 

Komentari (0)

Loading