Celebrity News

Da li je ovaj čovek bio vredan da zbog njega ostavi pevanje? Iznenadiće vas kako izgleda muž Goce Stojićević (FOTO)

Suprug Gordane Stojićević podrška je iz senke slavne pevačice

Da li je ovaj čovek bio vredan da zbog njega ostavi pevanje? Iznenadiće vas kako izgleda muž Goce Stojićević (FOTO)

Da li je suprug Gordane Stojićević glavni krivac zbog kojeg je pevačica divnog glasa svojevremeno odlučila da scenu drugima ustupi, javnost se preko dvadeset godina pita. Gordana i Radomir Janković venčali su se 1986. godine, vrlo brzo postali su roditelji dve ćerke Maše i Lane i nisu krili da im je porodica primarna stavka. Jedno drugome postali su najrođeniji, zajedno su kupili stan, uređivali ga, a isto tako zajedničkim snagama rešavali probleme, kojih je bilo onoliko.

Pročitajte: Porodica u kojoj su zagrljaji sastavni deo svakodnevnog rituala: Zavirite u skromni dom Goce Stojićević (FOTO)

printscreen

 

Mada direktno nikada nije uticao na njene odluke, suprug Gordane Stojićević uvek je bio i ostao pevačicina najveća potpora, podrška i stameni oslonac u mukama. Tako joj je, kada se zadesila situacija, da su druge manje talentovane kolege dobile na značaju, a Goca bila nepravedno skrajnuta, savetovao da se skromno povuče. Goca ga je tada poslušala, a nije sedela skrštenih ruku, ubrzo je otvorila restoran na Medaku, gde publika željna njenog umilnog glasa i danas može da je sluša. 

Vladimir Šporčić

 

 

Komentari (0)

Loading