Celebrity News

Kožna garnitura, klavir u centralnom delu i pogled sa terase o kojem svi sanjaju, detalji su koji dom Ivane Selakov čine posebnim (FOTO)

Dom Ivane Selakov moderno je dekorisan i nalazi se u Zemunu

Kožna garnitura, klavir u centralnom delu i pogled sa terase o kojem svi sanjaju, detalji su koji dom Ivane Selakov čine posebnim (FOTO)

Instagram

Kada se kaže dom Ivane Selakov prvo što se pomisli je da je reč o kutku u kom preovlađuju muzički detalji, da su police ispunjene nagradama i priznanjima, a da klavir kao omiljeni pevačicin instrument i sredstvo za rad nosi glavnu dekorativnu ulogu. 

Pročitajte: UPOZNALI SU SE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Evo kojim gestom je osvojio Ivanu Selakov njen suprug

Instagram

 

Upravo sve ovo čini porodični kutak vlasnice brojnih hitova, koja ne krije da je moderno uređenu nekretninu, lociranu s druge strane mosta, poslednjih godina u velikoj meri prilagodila naslednici Kruni. 

Pročitajte: Ivana Selakov otvorila dušu: Loša godina je iza mene!

Instagram

 

Ona i njen izabranik Predrag Peđa Mirković stan su opremili nameštajem svetlih nijansi. A dnevni boravak otvoren prema kuhinji osvetljen je i ima izlaz na terasu sa spektakularnim pogledom.

Pročitajte: Neverovatna priča: Ivani Selakov pri upoznavanju supruga pomogla velika muzička zvezda

Instagram

 

Kožna garnitura prvo je što se vidi po ulasku u dom Ivane Selakov, ali i tobogan, mini šator, mede i brojne druge igračke sa kojima se njena mezimica igra. Malo po malo Kruna je okupirala dnevnu sobu, a u svoju, koja je takođe vrlo lepo stilizovana, navraća samo kada je vreme za spavanje.

Pročitajte: Sreća Ivane Selakov nikad veća, pevačica podelila divne vesti (foto)

Instagram

 

Ponosni roditelji to joj ne zameraju, posebno zato što i oni nekretninu koriste za druge stvari osim onih porodičnih. Ivana i Peđa, naime, često u svom stanu rade, tačnije s bendom se pripremaju za nastupe.

Komentari (0)

Loading