Celebrity News

Fotografija koju su godinama svi čekali: Milan Vasić nosi ruzmarin za reverom, trubači sviraju, pored njega PRELEPA MLADA

Oženio se MIlan Vasić, vest je koja je brzinom svetlosti odjeknula

Fotografija koju su godinama svi čekali: Milan Vasić nosi ruzmarin za reverom, trubači sviraju, pored njega PRELEPA MLADA

Oženio se Milan Vasić! Prvo je što smo pomislili kada smo na glumčevom profilu videli interesantnu fotografiju na kojoj s jedne strane uživa u svirci trubača, a sa druge grli mladu odevenu u sneg belu venčanicu. Verne obožavateljke popularnog umetnika u zaključivanju se nisu mnogo razlikovale, zbog čega je usledilo razočarenje. Naime, pre samo mesec dana Milan je u jednoj emisiji napomenuo kako bi voleo da se oženi, skući se, stvori porodicu, ali da te snove nema sa kim da ostvari jer je solo. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će ubrzo na društvene mreže objaviti ovu fotografiju, koja ako se dobro izanalizira govori potpuno nešto drugo.

Pročitajte: Dugo je živeo kao podstanar, a sada ima svoj dom: Zavirite u momački stan Milana Vasića (FOTO)

Instagram

 

Priznajemo samom analizom nismo se ni mi, zbog šoka koji je usledio, mnogo bavili, a kada smo malo dublje pogledali shvatili smo da je slika dosta stara, da Milan na njoj nema više od 25 godina, ali da je na pomenuto venčanje došao u svojstvu gosta, ne mladoženje kako nam se prvo učinilo.

Oženio se Milan Vasić, nešto je što glumčevi prijatelji i porodica s nestrpljenjem iščekuju da izgovore, a da li je speman na taj korak i kada će se to dogoditi zna samo on.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading