Celebrity News

Ko još ovo radi: Ćerka Bokija Miloševića uputila poziv bivšoj ženi svog muža koji je ZAPREPASTIO i njega i celu porodicu

Starija ćerka Bokija Miloševića četiri godine od smrti muzičara neutešna je

Ko još ovo radi: Ćerka Bokija Miloševića uputila poziv bivšoj ženi svog muža koji je ZAPREPASTIO i njega i celu porodicu

Već neko vreme javnost se pita gde je i šta radi starija ćerka Bokija Miloševića, Tijana Milošević, talentovana violinistkinja, koja nas je 2006. godine zajedno sa Željkom Joksimovićem dovela do visokog drugog mesta na Eurosongu. Za mlađu naslednicu poznatog muzičara Kseniju se zna. Udata je za producenta i kompozitora Sašu Miloševića Mareta, živi na donjem Dorćolu u Beogradu, odgaja sina, dok uporedo radi kao zamenik koncertmajstora u Beogradskoj filharmoniji, o Tijani međutim poslednjih godina vrlo malo informacija stiže do javnosti. Umetnica, koja je teško podnela preranu očevu smrt, vodi miran i dosta ustaljen život. Mama je dva, već sada momka Arena i Aljoše i supruga Zorana Kikija-Cauševića sa kojim ove godine obeležava 18. godina braka.

– Zoran i ja prvo smo se prepoznali kao prijatelji i neko vreme smatrala sam ga svojim drugarom. Lako puštam ljude u prijateljsku zonu i onda čekam da se stvari u tom odnosu iskristališu. Upoznali smo se u Atini 2004. godine. Video me je još u avionu kojim smo putovali na Olimpijadu u Grčkoj. Posle tri dana, što je pomalo neverovatno, ugledali smo se na istom mestu i tada mi se javio. Kasnije mi je priznao da se još tada, u avionu, zaljubio u mene - rekla je violinistkinja, koja poput svoje sestre radi u Beogradskoj filharmoniji, a ponosno ističe da joj nije posao na prvom mestu već sreća njenih naslednika.

Pročitajte: Ksenija Milošević: Tata je otišao srećan, bio je čovek koji je neverovatno voleo život

Luka Šarac

 

S tim u vezi, još na početku braka sa Zoranom Tijana se sprijateljila sa njegovom bivšom ženom Grkinjom Penelope, sa kojom on ima sina Nikolu. Čak ju je toliko zavolela da je predložila da jednom od njenih naslednika baš ona bude kuma, što Zoran nije dozvolio iz razumnih razloga. Uprkos tome, Aljoša i Aren lepo se slažu s bratom, i gotovo svako leto odlaze u Grčku, gde ih Penelope gleda kao svoju decu. Starija ćerka Bokija Miloševića živi životom iz bajke, a ne krije da joj je krivo što otac ne može da uživa u toj njenoj sreći.

Komentari (0)

Loading