Celebrity News

Ništa nije kao što izgleda: Otkrivena tajna bogatstva zeta Željka Mitrovića

Zet Željka Mitrovića pun je ko brod, a tokove svog bogatsva vešto krije

Ništa nije kao što izgleda: Otkrivena tajna bogatstva zeta Željka Mitrovića

Jedan od najmlađih i najpopularnijjih milijardera na svetu, mladi Ukrajinac Ilija, zet je Željka Mitrovića. Kada se doznalo da je natprosečno bogati mladić osvojio srce Željkove naslednice Kristine u domaćoj javnosti krenule su spekulacije. Sve je zanimalo, gde je ona mogla da upozna Iliju, kada se zna da se milijarderi kreću u uskom krugu ljudi, a pojedine je interesovalo kako je on tako mlad došao do novca koji za dva života ne može da potroši, ni on ni njegovi budući praunuci. 

Pročitajte: Toliko je čekala na ovaj dan: Ćerka Željka Mitrovića nikad srećnija, podelila divne porodične vesti (foto)

printscreen

 

Prema pisanju domaćih medija, zet Željka Mitrovića naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma i u tome je jedan od najuspešnijih. Budući da je obrazovan i vredan pokrenuo je svojevremeno i sopstveni posao koji vodi iz Londona i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Njegovo ime je vrlo poznato i cenjeno u svetu biznisa, ali očito je da Ilija ume i da uživa u novcu koji pošteno zarađuje. Letovi privatnim avionom, tompusi koji koštaju preko 300 evra po komadu, skupoceni pokloni kojima svakodnevno obasipa Željkovu mezimicu govore u prilog tome da je vrlo galantan. Da ne štedi svedoče i brojne fotografije sa luksuznih putovanja koje objavljuje na društvenim mrežama.

Pročitajte: Ona mu je rodila prvo unuče: Upoznajte snaju Željka Mitrovića, ovaj detalj niste znali o njihovom odnosu (FOTO)

 

 

 Željkovu ćerku Ilija je upoznao tokom školovanja u Engleskoj, gde su zajedno studirali na najprestižnijem univerzitetu, a osim Kristine koju drži kao malo vode na dlanu, za srce su mu prirasli i njeni roditelji. Opčinjen je Milicom i Željkom i ne krije da mu se dopadaju sve ideje budućeg tasta. Redovno sa Kristinom dolazi u Beograd i prisustvuje porodičnim proslavama.

Komentari (2)

Loading
Zvezdana

19:52 20.04.2022

Kada čovek pročita ovakav tekst, vidi lepe, mlade, uspešne i bogate ljude - lepo se oseća. Svaki čovek se nalazi na nivou sopstvene vibracije. Kako zracimo takve ljude i privlacimo.