Celebrity News

Svi su tu osim Kristine: Aleksandra Kovač uskršnjom fotografijom otkrila kako izgleda izabranica njenog oca Kornelija

Ćerke Kornelija Kovača okupile se povodom praznika, ali sreća nije potpuna

Svi su tu osim Kristine: Aleksandra Kovač uskršnjom fotografijom otkrila kako izgleda izabranica njenog oca Kornelija

Formirajući muzičku grupu K2 ćerke Kornelija Kovača, Aleksandra i Kristina Kovač dospele su svojevremeno u žižu medijskog interesovanja. Deceniju, dve kasnije i njihova mlađa sestra Anja stekla je mogućnost da svoj umetnički talenat istakne kroz glumu, te smo je tako u ulozi tinejdžerke Roki gledali u seriji "Neki novi klinci". Sve tri ćerke Kornelija Kovača pokazale su neverovatnu slobodu i umešnost na javnoj sceni, ali čine se da nisu sve dovoljno vične kada je reč o zajedništvu, sestrinskoj solidarnosti i ljubavi prema porodici. 

Pročitajte: Kakva tuga! Sestre Kovač ponovo u klinču, Kristina JAVNO ponizila Aleksandru, društvene mreže bruje od njenih reči (FOTO)

Naime, Aleksandra i Kristina, ako je suditi po Kristininim ranijim navodima već neko vreme nisu u dobrim odnosima. Kristina se čak pre nekoliko godina sa suprugom i ćerkom odselila u  inostranstvo, gde i sada živi, a to je, pretpostavljamo, jedan od razloga zašto se juče nije odazvala očevom pozivu da se sestrama i maćehi pridruži na proslavi Uskrsa. Aleksandra, Anja, Kornelije i njegova nova supruga Sneška uživali su u prazničnoj trpezi, dok su prethodno nastojali da ispoštuju običaje i tradiciju, a potom su okupljanje zabeležili fotografijom koju je Aleksandra objavila na svom "Instagram" profilu. Ipak, čini se da im bez Kristine radost nije bila potpuna.

Pročitajte: Sestre Kovač godinama su u ratu, a na čiju stranu je stala najmlađa Anja? (FOTO)

 

 

Oni koji shvataju značaj porodičnog okruženja u vreme praznika tumače da im kiseli osmesi kriju čežnju i veliko nedostajanje.

Komentari (0)

Loading