Celebrity News

Najtužnije vesti iz doma Ace Pejovića: Otišao je zauvek, kako se od ovog oporaviti

Preminuo otac Aca Pejovića, pevač skrhan bolom

Najtužnije vesti iz doma Ace Pejovića: Otišao je zauvek, kako se od ovog oporaviti

Vest da je preminuo otac Aca Pejovića, javnost je ostavila u šoku. Isidor Pejović kratko je bolovao a muzičar se trudio da mu poslednje dane života učini prijatnijim. Stalno je bio uz njega, zbog čega se slabije pojavljivao u javnosti. Da mu je teško Aco nije pokazivao, bol je čuvao u sebi. Nastavio je da nastupa, a nedavno je održao jedan od najboljih svojih koncerata u Skoplju kao uvertiru za turneju. Verujemo da će i nakon ovog razarajućeg bola zbog gubitka roditelja Aco, zarad svoje publike i porodice, nastaviti da peva, što bi i njegov otac voleo. Bio mu je, pored majke Anđelke najveća podrška, uživao je u njegovim pesmama i ponosio se prepunim halama koje je punio. 

Pročitajte: Doživele veliku traumu, ali ne prestaju da ređaju uspehe: Upoznajte sve tri ćerke Aca i Biljane Pejović, na koje su beskrajno ponosni (FOTO)

Ata Images

 

Otac Aca Pejovića biće sahranjen u četvrtak a mesto i vreme biće naknadno objavljeno. Muzičar i članovi njegove porodice su neutešni, a svi će se sutra okupiti kako bi podelili tugu i svog oca, svekra i deku Isidora ispratili na večni počinak.

Pročitajte: Pre sedam godina gledala je smrti u oči: Supruga Ace Pejovića konačno u javnosti, iznenadićete se kako hrabra Biljana danas izgleda (foto)

Luka Šarac

 

 

 

Komentari (0)

Loading