Celebrity News

Dugo ga je krila od očiju javnosti iz neverovatnog razloga: Evo kako izgleda bogati DEČKO Nede Ukraden (FOTO)

Bivši dečko Nede Ukraden bogati je biznismen iz Australije

Dugo ga je krila od očiju javnosti iz neverovatnog razloga: Evo kako izgleda bogati DEČKO Nede Ukraden (FOTO)

Nebojša Nišić

Australijanac pod imenom Jovan Pavasović bivši je dečko Nede Ukraden, pevačice raskošnog glasa i vlasnice brojnih hitova. Jovan i Neda romansu su započeli u oktobru 2006. godine, a čak godinu i po pre toga su se poznavali.

Pročitajte: Ćutao je jer je morao: Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Privatna Arhiva

 

Iskre među njima su proradile, te im nije bio problem da jedno zbog drugog putuju danima i menjaju avione i druga prevozna sredstva, a evo kako je pevačica u to vreme o svojoj vezi govorila.

- U mojoj vezi nema ničeg misterioznog ni tajnovitog. Neobično je jedino to što Jovan ne živi ovde i što imamo vezu na daljinu. Formalno smo se prvo upoznali i lagano zbližili kada sam pevala na otvaranju jednog renomiranog kluba u Sidneju. Posle veoma kratkog perioda koji smo proveli zajedno shvatili smo da su naše emocije jake i da ne smemo olako da ih propustimo - pričala je 2007. godine Neda.

Pročitajte: Dom iz kog se uvek čuje graja: Zavirite u porodičnu oazu Nede Ukraden u kojoj glavnu reč vode njeni unuci (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Svog izabranika ona je tada ugostila u svom domu, a zatim je ona kod njega provela više od mesec dana.

- Ubrzo nakon našeg kratkotrajnog poznanstva Jovan je odlučio da dođe u Beograd i upozna se sa mojom majkom i ćerkom, koje su mu se veoma svidele kao i on njima. Tada smo dobile poziv da budemo njegovi gosti u Sidneju, što smo prihvatile čim nam se ukazala prilika. Mnogi su me tada pitali da li sam se udala, ali morala sam da ih razočaram i kaźem da to nisam uradila. Na tom polju stvari teško da mogu da se izmene, jer bi to izazivalo korenite promene kod nas. Brak bi u Jovanovom i mom slučaju značio velika odricanja, što bi donelo preseljenje jednog od nas. Nemam nameru da napustim sve ono što sam mukotrpnim radom sticala, niti da okrenem leđa zemlji i publici koja je moje utočište. Da imam 25 godina verovatno bih to uradila. Naša želja je da budemo zajedno i volimo se - zaključila je pevačica, koja je ubrzo od intervjua za magazin Story  kontakt sa Jovanom prekinula. Nakon toga nije se više oglašavala.

Komentari (0)

Loading