Celebrity News

Zvanično je, Jelenu više ne drži za ruku! Evo ko je prelepa plavuša sa kojom je sinoć fotografisan Čeda Jovanović (FOTO)

Brak Čede Jovanovića pod budnim je okom javnosti već dve i po decenije

Zvanično je, Jelenu više ne drži za ruku! Evo ko je prelepa plavuša sa kojom je sinoć fotografisan Čeda Jovanović (FOTO)

Otkako je kročio na političku scenu svaki korak Čedomira Jovanovića se budno prati. Tako se kao informacija od velikog državnog značaja svojevremeno ispratila vest da je emotivnu izabranicu Jelenu Savić verio, a zatim se sa njom i venčao i dobio čak četvoro dece kojima je dao dvostruka imena na srpskom i engleskom jeziku. Brak Čede Jovanovića vremenom je postao vrlo zanimljiv čak i onima koji se ne bave politikom, a nijedan trenutak ne može da prođe da paparaci to ne zabeleže a mediji objave. Iako se očekuje da se čovek na taj stil života navikne, Jeleni očigledno ne prija pažnja u meri, u kojoj to godi njenom suprugu, zato uvek radije bira da ostane kod kuće nego da sa njim posećuje javna mesta. Na svu sreću na poziciji Čedine pratilje ona je nedavno dobila zamenicu, pa je mir u kući zagarantovan.

Pročitajte: ŠTA SE DESILO? Fotografija supruge Čede Jovanovića zbog koje bruji internet

Boško Karanović

 

Reč je o najstarijoj Čedinoj i Jeleninoj ćerki Jani Hart, koja osim što vrlo lepo izgleda, ima i stila, izuzetno je elokventna mlada dama, stoga se političar nimalo ne brine kada sa njom treba da se pojavi na nekom događaju. Nedavno ju je čak poveo na rođendan dobrog prijatelja Željka Joksimovića, a svi su primetili da je Jana mamina slika i prilka, te da je političar dobio još lepšu pratilju.

Pročitajte: Da li ovo priliči jednoj trudnici: Jelena Jovanović iznenadila, slika govori više od reči (foto)

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading