Celebrity News

Nakon 13 godina braka sa šeikom otkrivena istina! Jelena Bin Drai: Sve što mi se desilo bilo je u strogoj tajnosti

Svadba Jelene Bin Drai i njeni detalji bili su godinama unazad misterija za javnost....

Nakon 13 godina braka sa šeikom otkrivena istina! Jelena Bin Drai: Sve što mi se desilo bilo je u strogoj tajnosti

Svadba Jelene Bin Drai i njenog supruga Saida Bin Draija, odigrala se 2007. godine, a nakon punih 13 godina braka i dalje detalji intrigiraju javnost. Njih dvoje u srećnom su braku i dan danas, iako im pojedini nisu to predviđali, a zajednicu su krunisali dobivši četvoro decećerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Svadba Jelene Bin Drai - ekskluzivne fotografije

Da je sve u znaku broja četiri, svedoče i do sada nepoznati detalji sa venčanja para, a koje je Jelena svojevremeno otkrila za "Hello" :

Pročitajte: GDE JE NESTALA JELENA BIN DRAI - Prošle godine se ZAKLELA u jednu stvar i od tada joj se gubi svaki trag

Arhiva Hello!

 

‒ Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece ‒ otkrila je Jelena u intervjuu za pomenuti magazin, odmah nakon što je postala gospođa Bin Drai.

Pročitajte: Porodila se Jelena bin Drai - Četvrto dete sa arapskim milijarderom nosi ime snažnog značenja

Arhiva Hello!

 

Na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saidovog oca, prisustvovalo je trista zvanica, koje su došle iz raznih krajeva sveta, a ispoštovani su kako arapski, tako i srpski običaji.

Interesantan detalj koji je ispričala bivša misica, jeste kako je tekla kupovina mlade:

Pročitajte: NA NJEGOVU LEPOTU MALO KO BI OSTAO IMUN - Pogledajte kako izgleda brat Jelene Bin Drai (FOTO)

Arhiva Hello!

 

‒ Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: „Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.“ Said je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: „Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!“ Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila ‒ rekla je Jelena, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: Pre nego što se udala za prebogatog Saida, Jelena Bin Drai je bila SMRTNO ZALJUBLJENA u OVOG slavnog sportistu! (FOTO)

Arhiva Hello!

 

Osim toga, veličanstvena venčanica od čipke zaokupirala je pažnju prisutnih, baš kao i torba teška preko 30 kilograma, koju su najveštiji poslastičari napravili za bračni par.

Komentari (0)

Loading