Celebrity News

Tajna porodice Merjem Uzerli: Kada biste ih videli, da li biste ih povezali s njom? (FOTO)

Roditelji Merjem Uzerli odgojili su četvoro dece, od kojih je glumica najmlađa, najslađa, a po svemu sudeći i najplahovitija

Tajna porodice Merjem Uzerli: Kada biste ih videli, da li biste ih povezali s njom? (FOTO)

Malo je reći da su roditelji Merjem Uzerli, Ursula i Husein Uzerli, bili ponosni na svoju najmlađu naslednicu nakon što je ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" osvojila svet. Ponosni na njen glumački talenat, ali i sposobnost da u kratkom roku savlada očev maternji jezik, dok su može se reći bili pomalo i u  čudu s koliko dostojanstva i snage se ona nosila sa svime što je potom usledilo, nagradama, aplauzima, popularnošću, raskidom duge veze, majčinstvom.... U par navrata, kroz nekoliko njihovih izjava za medije, dalo se zaključiti da Merjem u detinjstvu i ranoj mladosti nije baš bila najpožrtvovanija i najposlušnija, naprotiv svojeglavo je, za razliku od sestre i braće išla kroz život. Odbijala je da uči turski jezik i uopšte ima dodir sa očevom kulturom, tradicijom, zbog čega se kasnije pokajala i tvrdila da je zapravo ponosna na svoje korene. Rođena je u malom gradu u Nemačkoj Kasel, a velika porodica davala joj je osećaj sigurnosti i topline. 

Pročitajte: Porodična fotografija tera suze na oči: Ćerke Merjem Uzerli su prave lepotice, a svi se pitaju zašto nema njenog novog muža

 

 

Roditelji Merjem Uzerli potrudili su se da zajedničkim ćerkama, kao i Ursulinim sinovima iz prvog braka Deniju i Kristoferu ništa ne fali. Obezbedili su im kvalitetno vaspitanje, ali i obrazovanje. 

Pročitajte: Bajka za Laru i Lili: Zavirite u praznični dom Merjem Uzerli (FOTO)

Facebook

 

Merjemina dve godine starija sestra muzičko obrazovanje sticala je u Turskoj i u Nemačkoj gde je završila Fakultet primenjenih umetnosti, a potom i Konzervatorijum. Bila je članica grupe "Seltik mjuzik", a onda je nastavila solo džez karijeru. Glumičinu braću, s druge strane, ne zanima umetnost, a mada su svo četvoro s profesionalne tačke gledišta krenuli u različitim smerovima, privatno su dosta bliski, a sve zahvaljujući Ursuli koja je centralni deo njihove porodice. 

- Raj leži pod nogama majki. Hvala ti mama što si najbolje što smo svi mogli da poželimo - napisala je ispod jedinstvene porodične slike Merjem.

Pročitajte: Pozavidela bi joj i Hurem: Merjem Uzerli kupa se u dijamantima, novi izgled raspametio fanove (foto)

 

 

 

Komentari (0)

Loading