Celebrity News

Ludo ga je volela, ALI ODBILA JE BRAK! Ko je čovek koji NIJE USPEO da nagovori Aleksandru Kovač da se uda za njega (FOTO)

Nevenčani suprug Aleksandre Kovač muzički je producent i osnivač benda "Plejboj"

Ludo ga je volela, ALI ODBILA JE BRAK! Ko je čovek koji NIJE USPEO da nagovori Aleksandru Kovač da se uda za njega (FOTO)

Poznati muzički producent i osnivač grupe "Plejboj" Roman Goršek nevenčani je suprug Aleksandre Kovač. Autorka najlepših ljubavnih pesama i njen emotivni izabranik život pod istim krovom otpočeli su pre dve i po decenije, dok su istovremeno osnovali i RAProdukciju koja se bavi komponovanjem, aranžiranjem i produciranjem muzike svih formata, za film, TV, pozorište i nove medije.

Pročitajte: Svi su tu osim Kristine: Aleksandra Kovač uskršnjom fotografijom otkrila kako izgleda izabranica njenog oca Kornelija

Boško Karanović

 

Obe ove, za emotivni par vrlo važne, godišnjice nekadašnja pevačica grupe "K2" obeležila je u jednom danu podelivši sa pratiocima na "Instagramu" fotografiju na kojoj pozira sa Romanom uz komentar.

 - Danas nam je divan dan, RA slavi... 25 godina prijateljstva, ljubavi, borbe i velikih pobeda. 

Pročitajte: Kakva tuga! Sestre Kovač ponovo u klinču, Kristina JAVNO ponizila Aleksandru, društvene mreže bruje od njenih reči (FOTO)

Uprkos tome što se vole kao prvog dana i jednako lepo funkcionišu na privatnom i profesionalnom planu Aleksandra i Roman nikada nisu stali na ludi kamen, a po svemu sudeći glavni krivac je kantautorka. Evo kojim rečima je svojevremeno ona objašnjavala svoje negodovanje braka:

- S obzirom na to da živimo u 21. veku, prošlo je doba kada je za ženu bilo najbitnije da se uda. Mislim da je za pripadnicu lepšeg pola u Srbiji mnogo bitnije da se osamostali, završi škole, izdržava samu sebe i pravi kvalitetne izbore u životu. Ljubav je nešto što treba da pokreće, ne sputava. Meni lično daje podstrek i snagu da se borim. Činjenica kako imam podršku osobe koja mi najviše znači na svetu je dovoljna. Dovoljna je da mogu da premostim i sve životne prepreke i imam osmeh na licu - rekla je ona ranije za magazin Story.

Iako nije uspeo da je ubedi da mu pred matičarem, porodicom i prijateljima izgovori sudbonosno da, nevenčani suprug Aleksandre Kovač, nesumnjivo je kantautorkin najveći oslonac i jedina osoba koja je poznaje u dušu.

Komentari (0)

Loading