Celebrity News

Deceniju od tragičnog gubitka supruga, oglasila se Sanja Doležal: Spremna sam za novu ljubav!

Suprug Sanje Doležal bio je član benda koji ju je učinio slavnom

Deceniju od tragičnog gubitka supruga, oglasila se Sanja Doležal: Spremna sam za novu ljubav!

Nenad Šarić, bubnjar muzičkog sastava Novi fosili, bio je suprug Sanje Doležal, kraj kojeg je pevačica provela najlepše 24 godine života i izrodila dvoje prekrasne dece, sina Luku i ćerku Leu. Dugo nakon smrti muzičara, koja se zbila 2012. godine kao posledica moždanog udara, pevačica nije bila u stanju da pronađe svoj kolosek, što je i sama svojevremeno priznala ekipi magazina Story.

- Teško je nekome ko nije doživeo gubitak objasniti to osećanje. Ne volim o tome da pričam jer mi još nije lako da prihvatim tu činjenicu. Živim, radim, maštam, ali ponekad verujem da ću se probuditi iz ovog sna. Ne znam za druge, ali za mene lek za tugu ne postoji. Tugu treba otugovati, isplakati se i nastaviti dalje - govorila je Sanja prvih par godina nakon smrti muža, a o drugom muškarcu i novoj ljubavi nije želela ni da razmišlja. Fokusirala se na odgajanje dece, muziku, glumu, rad na televiziji, a posvetila se i sadšnji bašte koju gaji u vikendici u blizini Zagreba.

Pročitajte: Dosta je ćutao: Pitali smo Petra Graša kako će nazvati ćerku i da li je brak sa Hanom ZAISTA TAKO BAJKOVIT (VIDEO)

Story arhiva

 

Kako je vreme prolazilo i Sanjin stav se dosta promenio, stoga je i njen odgovor na pitanje o novoj ljubavi postao nešto drugačiji.

- Šta god da mi život nosi, ja sam spremna - poručila je pevačica Novih fosila.

 

Komentari (0)

Loading