Celebrity News

Nakon što je javno priznala da se po drugi put razvela Kalina Kovačević objavila lepe vesti: U njen život je uplovio ON (FOTO)

Nova ljubav Kaline Kovačević došetala je tiho i lagano u život atraktivne glumice

Nakon što je javno priznala da se po drugi put razvela Kalina Kovačević objavila lepe vesti: U njen život je uplovio ON (FOTO)

Svega par dana nakon što je sa javnošću podelila informaciju da se razvela i time rastužila brojne fanove, nova ljubav Kaline Kovačević došla je kao svojevrsna uteha glumici. Naime, zvezda predstave "Godine vrana", koja je pre izvesnog vremena stavila tačku na brak sa naučnikom Vladimirom Rekovićem, sa kojim ima trogodišnju ćerku Aniku, nije zbog spleta okolnosti i činjenice da joj je ovo drugi razvod ostala razočarana u ljubav, već je svoje srce ponovo poklonila nekome. 

Pročitajte: Glamurozno venčanje Kaline Kovačević: Izbor kume nas je šokirao, a mladoženja je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Jelena Jovanov

 

Da ponovo voli ona je objavila na svom "Instagram" profilu uz adekvatnu fotografiju. Ovoga puta, međutim, kod Kaline emocije nije probudio zgodni muškarac, nalik na njene bivše muževe, već kućni ljubimac, narandžasta pudla, novi član njene porodice. Maleni pas vratio je dramskoj umetnici stari osmeh na lice i uneo vedrinu u njen dom, a ne sumnjamo da će ga i njene ćerke Anika i Miona mnogo voleti. 

Pročitajte: Drama Kaline Kovačević trajala je nedeljama, glumica doživela kliničku smrt: Samo sam mislila šta će biti sa mojim detetom 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading