Celebrity News

Mnogi su se iznenadili: Suzana Mančić u zagrljaju OVOG glumca, pa onda otkrila istinu o razvodu (FOTO)

Autor: | 30/04/2022

Suzana Mančić ne krije divljenje prema ovom slavnom domaćem glumcu

Mnogi su se iznenadili: Suzana Mančić u zagrljaju OVOG glumca, pa onda otkrila istinu o razvodu (FOTO)

Sinoć je bila među zvanicama obnovljenog festivala "Beogradsko proleće" gde je snimala i priloge za svoju emisiju "Suzanin izbor", a ranije istog dana poznata voditeljka Suzana Mančić (65) pohvalila se i susretom s poznatim glumcem Irfanom Mensurom (70). Voditeljka i glumac nisu krili koliko su prijateljski nastrojeni, a Suzana nije odolela da njihov susret ne podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Tom prilikom ona je podelila i sopstvene impresije o legendarnom glumcu.

- Beskrajno drag i simpatičan, moj omiljeni glumac, čak i kolega u jednom trenutku, delili smo kadar u "Selo gori". Snimljeno pred ulazak u studio - napisala je Suzana što nagoveštava da ćemo gledati i njihov intervju.

Pročitajte: Jedina fotografija sa prvog venčanja Suzane Mančić! Osmeh na licu govori da nije ni slutila ružan kraj bajke

Suzana Mančić je u braku sa Grkom Simeonom Ocomokosom, a dok su se pisale spekulacije o njhovom razvodu ona je to odlučno demantovala.

- Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo - rekla je ranije Suzana.

Komentari (0)

Loading