Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo? Sanja Kužet ZAPROŠENA nakon pet i po godina života u vanbračnoj zajednici s Nemanjom Živojinovićem (FOTO)

Zaprošena Sanja Kužet vest je koja se nakon jedne emisije proširila po portalima

Da li mi to dobro vidimo? Sanja Kužet ZAPROŠENA nakon pet i po godina života u vanbračnoj zajednici s Nemanjom Živojinovićem (FOTO)

Nakon što je okončala brak sa Zoranom Piperom, voditeljka Sanja Kužet shvatila je da joj razmena bračnih zaveta pred matičarem ne znači mnogo, kao i da joj papir u to ime potpisan ne garantuje slogu i ljubav. 

Pročitajte: Nismo ni znali ni pretpostavili: Fotografije Sanje Kužet na kojima se ljubi sa ovim MLADIM I ZGODNIM glumcem će vas ŠOKIRATI 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Imajući to u vidu, za proteklih šest godina koliko je u vanbračnoj zajednici sa biznismenom Nemanjom Živojinovičem, ona nikada nije poželela da stane na ludi kamen, a govorila je i da joj nije mnogo važno čije prezime stoji na ulaznim vratima njihovog doma sve dok u njemu vlada sreća.

- Moj i Nemanjin status je nevenčani supružnici, kako se to danas zove, ja ga često kod kuće tako oslovim.  Stariji sin Andrija umre od smeha kada pitam gde mi je nevenčani suprug. Ma nama je ovako lepo. Ne robujem formama možda baš zato što sam imala već jedno takvo iskustvo. Nebitno nam je i kako se ko zove i kako će ko na to gledati, jer je nama prelepo. Mi imamo našu suštinu, dobili smo i zajednčko dete, sina Strahinju. On je zaokružio i upotpunio našu zajednicu i stvarno je nevažno čije prezime će pisati na vratima. Situacija kada svi zajedno putujemo pa imamo pasoše gde se svako drugačije preziva meni je više nego zabavna. Ovako nam je idealno - govorila je ranije voditeljka, zato smo se iznenadili kada smo pričitali naslov - Zaprošena Sanja Kužet.

Pročitajte: Luksuzni dom Sanje Kužet će vas raspametiti: Kuhinja je po meri prave domaćice (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Taman kada smo počeli da se pitamo kakva će to svadba biti i koju će venčanicu voditeljka za tu priliku poneti shvatili smo da je reč samo o šali. Naime, Sanju je u živom programu jedne emisije posebnim nakitom okitila pevačica Milica Pavlović, a budući da se tom prilikom spustila na kolena prvo što je svako mogao da pomisli jeste da je došlo do prosidbe, naravno šaljive. Milica je Sanji poklonila narukvicu koja ide uz njen novi muzički album, a sve to zabeležio je neko od snimatelja, što je Kužet kasnije podelila na svom "Instagramu".

Pročitajte: Uspešan, zgodan i samo njen: Partner Sanje Kužet uhvaćen u javnosti, prelep su par (foto)

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading