Celebrity News

Kako je Frano Lasić završio na ulici: Potresne fotografije slavnog glumca uzdrmale javnost

Život Frana Lasića poput rolerkostera je, pun uspona i padova

Kako je Frano Lasić završio na ulici: Potresne fotografije slavnog glumca uzdrmale javnost

Kada se dobro prelista biografija Frana Lasića, jedini zaključak je da tu nema nijedne dosadne stavke, niti razdoblja u životu slavnog glumca koji se može zanemariti. Frano je pre konceptualne umetnice Milene Lasić, sa kojom je nedavno dobio sina, bio već oženjen, a iz tog braka ima troje dece. Sama činjenica da je otac četvoro naslednika već je vrlo zanimljiva, kao i odnos koji glumac gaji sa svakim od njih. Dok je vrlo požrtvovano igrao ulogu roditelja hrvatski glumac  istovremeno tokom godina napravio je neke od maestralnih rola na filmu i serijama, a bogami mu ni muzička karijera nije prošla nezapaženo. Iznedrio je neke od najlepših ljubavnih pesama kao što su "Volim te budalo mala" i "Zagrljeni", a budući da je vodio vrlo zanimljiv život, što se u velikoj meri ni dan-danas nije promenilo, često je bio na samom vrhu, pa i na dnu. Ipak, ovakav epilog od njega nismo očekivali.

Pročitajte: Zavirite na intimnu proslavu malog Nikolasa: Frano i Milena Lasić sinu proslavili prvi rođendan (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Naime, harizmatični umetnik na svom "Instagram" profilu nedavno je objavio nekoliko fotografija na kojima izgleda poput prosjaka i beskućnika, dok pored njega čuči izgladneli pas. Prvo što je svima, pa i nama, palo na pamet jeste da je na emotivnom i profesionalnom planu doživeo fijasko te da je dom morao da pronađe na ulici.

Pročitajte:  Zavirite na svadbeno veselje Frana i Milene Lasić: Zvanice su se posebno obradovale jednom detalju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

 

Naravno, to su bila samo nagađanja. Frano je zapravo za potrebe najnovijeg projekta samo odigrao prosjaka, a s obzirom na to da je time iskočio iz zone komfora i odlično se, uzgred,  snašao poželeo je da taj dragoceni momenat podeli sa onima koji ga na društvenim mrežama prate. Ispod fotografije na kojoj čak ima i bradu napisao je:

- Apsollutna transformacija, jedva čekam.

Komentari (1)

Loading