Celebrity News

Kim Kardašijan prelomila: Papiri za razvod su spremni, rijaliti zvezda čeka samo jedno

Kim Kardašijan razvod od Kanjea Vesta isplanirala je do sitnica. Dok je ona sa decom u Los Anđelesu, Kanje boravi na porodičnom ranču , i to traje već mesecima.

Kim Kardašijan prelomila: Papiri za razvod su spremni, rijaliti zvezda čeka samo jedno
Iako je Kim Kardašijan javno podržala svog supruga nakon skandaloznih izjava u kojima je naveo da već dve godine pokušavaju da se razvedu, čini se da krizu ipak nisu istinski uspeli da prevaziđu.
 
Kim Kardašijan je tada prvi put je u javnosti govorila o psihičkim problemima supruga i podsetila da on ima bipolarni poremećaj ali da je sjajna i komplikovana osoba. Iako su za javnost nastavili da glume srećan par, istina je sasvim drugačija.
 

 

Dok je Kim sa decom u Los Anđelesu, Kanje boravi na porodičnom ranču u Vajomingu, a kako izvori za svetske medije tvrde, oni već mesecima ne žive zajedno.
 

Kim Kardašijan razvod od Kanjea Vesta isplanirala je do sitnica

 
Izvori bliski slavnom paru tvrde da od pomirenja nema ništa i da je Kim već pripremila papire za razvod.
 
 
– Kim je isplanirala ceo razvod, ali čeka da Kanje dođe sebi nakon poslednje ‘epizode‘", rekao je izvor za strane medije i dodao da od pomirenja nema ništa
 
 
 
– Kanje je uzeo vreme i prostor za sebe. Radi na sebi i puno vremena provodi u Vajomingu. Čini se da ne namerava da se vrati u Los Anđeles, a i Kim se slaže sa njegovom odlukom – zaključio je izvor.
 
 
Kim i Kanje su se venčali 2014. godine i imaju četvoro dece.

Komentari (0)

Loading